Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул

Код: 34055
Фото товару Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул
Фото складу Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул
Фото використання Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул
Основне фото товара Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул
(5)
2644 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Коли ви вагітні, ви бажаєте найкращого для своєї ненародженої дитини. Багато вагітних жінок стежать за тим, що вони їдять, і уникають усього, що, на їхню ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra ДГК 30 капсул

Genestra, Super Neurogen DHA, ДГК, 30 капсул

Опис

Коли ви вагітні, ви бажаєте найкращого для своєї ненародженої дитини. Багато вагітних жінок стежать за тим, що вони їдять, і уникають усього, що, на їхню думку, може бути шкідливим для їхньої дитини. Багато жінок не усвідомлюють, що мозок дитини росте та розвивається дуже швидко протягом третього триместру‚ і продовжує це робити протягом усього дитинства.

Щоб правильно функціонувати, мозок і нервова система покладаються на здорову нервову тканину, яка була правильно сформована. Докозагексаєнова кислота (DHA) - це поліненасичена жирна кислота, отримана з водоростей, і дослідження показують, що вона відіграє важливу роль у відновленні та регенерації цієї нервової тканини. Super Neurogen DHA від Seroyal — це добавка, яка містить 200 мг DHA‚ і безпечна для прийому під час вагітності та годування груддю. Фактично, деякі лікарі рекомендують споживання DHA вагітним жінкам і жінкам, які годують груддю. Ця добавка також безпечна для дітей, щоб забезпечити підтримку розвитку їх мозку.

Дослідження показують, що капсули DHA також можуть принести користь дорослим із повністю розвиненим мозком: вони знижують рівень кислот, пов’язаних із запаленням, що дозволяє полегшити біль і скутість суглобів, вушні інфекції та проблеми зі шкірою. Ця жирна кислота також може підтримувати неврологічне та психічне здоров’я, покращуючи роботу вашого мозку та настрій.

DHA є єдиним активним інгредієнтом Super Neurogen DHA. Ці капсули не містять кукурудзяного глютену, молочних продуктів або штучних ароматизаторів.

Одного флакона Super Neurogen DHA від Seroyal має вистачити від 15 днів до одного місяця, залежно від вашої дози. Вагітним і годуючим жінкам приймати по дві таблетки на день під час їжі. Інші дорослі повинні приймати по одній капсулі два-три рази на день під час їжі. Діти віком до 12 років повинні приймати одну капсулу на день під час їжі, яку можна змішувати з соком або їжею. Діти на штучному вигодовуванні можуть приймати одну капсулу щодня, яку можна відкрити, щоб помістити її вміст у пляшечку.

Seroyal – це фармацевтична компанія, яка вже майже 30 років прагне надавати пацієнтам найбільш натуральні доступні добавки. Seroyal пишається надійністю, якістю та стабільністю своєї продукції.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Кожна м’яка гелева капсула містить 200 мг DHA (докозагексаєнової кислоти) від Schizochytrium sp.

Дозування

Дорослі: по одній капсулі два-три рази на день під час їжі. Вагітним мамам: по 1 капсулі 2 рази на день під час їжі. Годуючим матерям: одна капсула два рази на день під час їжі. Діти до 12 років: одна капсула на день під час їжі, змішана з соком, водою або їжею. Немовлята на штучному вигодовуванні: одна капсула в день. Відкрийте капсулу та змішайте вміст в одне або декілька годувань.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ДГК (DHA)