Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток

Код: 34104
Фото товару Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток
Фото складу Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток
Фото використання Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток
Основне фото товара Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток
1503 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Гумки з вітаміном D містять 25 мкг 1000 МО вітаміну D3 холекальциферолу на жуйку підходить для дітей віком від 3 років як смачний варіант, який ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Genestra Вітамін D3 100 таблеток

Genestra, Vitamin D Gummies Raspberry, Вітамін D3, 100 таблеток

Опис

Гумки з вітаміном D містять 25 мкг (1‚000 МО) вітаміну D3 (холекальциферолу) на жуйку‚ підходить для дітей віком від 3 років як смачний варіант, який допоможе задовольнити щоденну потребу у вітаміні D. Рецептор вітаміну D присутній майже в усіх клітинах людини, що демонструє важливу роль вітаміну D у підтримці загального добробуту. Незважаючи на те, що він найбільш відомий своєю здатністю підтримувати здоров’я кісток, вітамін D також підтримує функцію м’язів, здорове серце та кровоносні судини, імунну функцію (особливо у верхніх дихальних шляхах), когнітивне здоров’я та баланс настрою. Незважаючи на його важливість для багатьох фізіологічних функцій, багато американців мають недостатній рівень вітаміну D. Це може бути результатом недостатнього перебування на сонці, проживання вдома, носіння одягу, що покриває, обмеженого споживання продуктів, що містять вітамін D, темного кольору шкіри, старшого віку та низького рівня прийом добавок вітаміну D. Численні дослідження показали, що вітамін D3 є більш ефективним, ніж вітамін D2, у покращенні стану вітаміну D. Жуйкові цукерки з вітаміном D — це смачні натуральні жуйкові цукерки зі смаком малини без штучних барвників і ароматизаторів, із загальним вмістом цукру менше 0,5 г на жуйку. Жувальні цукерки з вітаміном D ідеально підходять для тих, хто від 3 років і старше, кому важко або не подобається ковтати капсули.

Офіційний сайт: https: //www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/genestra.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 гумка Порція в упаковці: 100 Кількість на порцію / Для дорослих і дітей 4+ років Загальна кількість вуглеводів 1 г / Загальна кількість цукру Містить вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 125% натрію 10 мг / суміш органічних фруктів 25 мг / фрукти полуниці, фрукти малини, фрукти дикої чорниці, фрукти вишні, фрукти граната, фрукти журавлини. -------------------------------------------------- --------- Кількість на порцію / %DV Для дітей 3 років Загальна кількість вуглеводів 1 г / Загальний цукор Містить вітамін D3 (у вигляді холекальциферолу) 25 мкг (1‚000 МО) / 167% натрію 10 мг / Органічні фрукти Суміш 25 мг / Фрукти полуниці, Фрукти малини, Фрукти дикої чорниці, Фрукти вишні, Фрукти гранату, Фрукти журавлини. Денна норма (DV) не встановлена ​​^Відсоток добової норми базується на дієті з 2‚000 калорій. ^^Відсоток добової норми базується на дієті в 1‚000 калорій. Інші інгредієнти: Ізомальтоолігосахіриди, очищена вода, органічний тростинний цукор, пектин, натуральний малиновий ароматизатор, лимонна кислота, цитрат натрію, колір чорної моркви, органічний екстракт листя стевії, вегетаріанське покриття (органічна соняшникова олія, карнаубський віск)

Дозування

Дорослі, підлітки та діти (від 3 років) приймають 1 жуйку щодня або за рекомендацією медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров’я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Genestra, Super DHA Forte Liquid, ДГК, 150 мл
(5)
3169 грн
У наявності