Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powder, Клітковина акації, 340 г

Код: 34176
Фото товару Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powde...
Фото складу Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powde...
Фото використання Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powde...
Основне фото товара Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powde...
(5)
1069 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 17.05.2024., без передоплати
• Сертифікований органічний продукт • Здоров’я кишечника* • Пребіотик* Як це працює Порошок акації збирають із соку дерева акації, яке поширене в деяких частинах Африки, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Клітковина акації 340 г

Protocol for Life Balance, Certified Organic Acacia Pure Powder, Клітковина акації, 340 г

Опис

• Сертифікований органічний продукт • Здоров’я кишечника* • Пребіотик* Як це працює Порошок акації збирають із соку дерева акації, яке поширене в деяких частинах Африки, Пакистану та Індії. Він діє як пребіотик, який підтримує життєдіяльність мікроорганізмів, які допомагають підтримувати здорове шлунково-кишкове середовище.* Порошок акації, як правило, добре переноситься і може використовуватися щодня. Органічний продукт сертифікований QAI. Цей продукт продається за вагою, а не за обсягом.

Офіційний сайт: http://www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рівна столова ложка (приблизно 6,5 г) Порції в упаковці: приблизно 52 Кількість на порцію / Калорії 25 Загальна кількість вуглеводів 6 г / 2%* Органічний порошок камеді акації (Acacia senegal/Acacia seyal) 6,5 г (6‚500 мг) / † *Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. †Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: немає. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Міністерство сільського господарства США Органічне / Без ГМО Перевірено проект / Веганський / Вегетаріанський

Дозування

Змішайте 1 рівну столову ложку щодня в принаймні 8 унцій. води чи соку‚ або за вказівкою вашого лікаря. Обов’язково пийте багато додаткової рідини протягом дня. Для чутливих людей починайте з 1 чайної ложки щодня і поступово збільшуйте до 1 столової ложки.

Запобіжні заходи

Під час використання цього продукту пийте багато води або іншої рідини. Високий вміст харчових волокон може вплинути на засвоєння деяких ліків і поживних речовин. Тому рекомендується приймати клітковинні добавки на кілька годин окремо від мінеральних дієтичних добавок і ліків. Примітка. Цей продукт продається за вагою, а не за обсягом. У цьому виробі можуть спостерігатися природні зміни кольору. Застереження щодо алергенів: не виробляється з дріжджів, пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Клітковина акації (Acacia Fiber)
Protocol for Life Balance, Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, ...
(5)
2004 грн.
Доставка