Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул

Код: 34186
Фото товару Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул
Фото складу Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул
Фото використання Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул
Основне фото товара Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул
1094 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Мільйони американців страждають від певних проблем шлунково-кишкового тракту від поганого травлення до хворобливих виразок. Коли ви не знаєте, коли станеться напад, планування громадських заходів і ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Ферменти 90 капсул

Peppermint Oil G.I., Ферменти, 90 капсул

Опис

Мільйони американців страждають від певних проблем шлунково-кишкового тракту‚ від поганого травлення до хворобливих виразок. Коли ви не знаєте, коли станеться напад, планування громадських заходів і навіть похід на роботу може стати проблемою. На додаток до болю, дискомфорту, збентеження та незручностей, це може спричинити, погане травлення вказує на те, що ви не засвоюєте належним чином поживні речовини з їжі, яку їсте. З часом дефіцит поживних речовин може спричинити проблеми зі здоров’ям, такі як слабкість кісток або тьмяна шкіра, а також істотно змінити структуру слизової оболонки шлунка.

Твоєму організму важко переробити типову американську дієту, багату обробленими харчовими продуктами та багату жирами, цукром, сіллю та рафінованими вуглеводами. Здорове харчування, скорочення споживання кофеїну та нікотину та зменшення порцій може допомогти. Також рекомендуються свіжі цілісні продукти, велика кількість води та легкі фізичні вправи, такі як ходьба, але навіть цих змін у способі життя може бути недостатньо. Фармацевтичні продукти, які зменшують кислотність і заспокоюють ваш шлунок, є одним із способів вирішення цих проблем, але є також природні засоби, які надходять прямо з ботанічного саду природи. Тисячі років природні цілителі в усьому світі використовували три сильнодіючі трави для заспокоєння проблемного животика: імбир, перцеву м’яту та фенхель. Ви можете отримати всі ці інгредієнти у формі добавки.

Peppermint Oil GI згідно з протоколом Life Balance містить клінічну суміш, спеціально розроблену для забезпечення всіх трьох цих корисних рослинних олій. Вони об’єднані в таблетки з унікальним покриттям, які вивільняють ці олії безпосередньо у ваш кишковий тракт; це допомагає гарантувати, що вони залишаться недоторканими, поки не досягнуть вашої травної системи, дозволяючи їм працювати ефективніше. Ця добавка призначена для заспокоєння, зміцнення та оздоровлення всього вашого шлунково-кишкового тракту. Активні інгредієнти цього продукту включають:

Кожна пляшка Peppermint Oil GI від Protocol for Life Balance містить 90 м’яких таблеток, яких має вистачити від одного до трьох місяців, залежно від вашої дози. Приймайте по одній таблетці від одного до трьох разів на день між прийомами їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 м’які гелеві таблетки Порції в упаковці: 45 Кількість на порцію / Олія м’яти перцевої (Mentha Piperita) (0,4 мл) 362 мг / Олія імбиру (Zingiber Officinale) (0,04 мл) 35,2 мг / Олія фенхелю (Feoniculum Vulgare) (0,04 мл) ) 38,6 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: м’яка гелева капсула (желатин, гліцерин, вода, кишковорозчинна оболонка, ріжкове дерево) і соєва олія. Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1-2 капсули від 1 до 3 разів на день за 30 хвилин до їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не використовуйте під час вагітності або лактації, якщо є чутливість до проблем з жовчним міхуром або хронічної печії, за винятком випадків, коли це рекомендовано кваліфікованим медичним працівником. Ця пляшка містить незмінний поглинач кисню для забезпечення свіжості. Не їжте пакет. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: не виробляється з дріжджів, пшениці, глютену, молока, яєць, риби, молюсків або інгредієнтів деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення