Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул

Код: 34206
Фото товару Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул
Фото складу Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул
Фото використання Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул
Основне фото товара Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул
(5)
2486 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Глутатіон - це невелика пептидна молекула, що складається з трьох амінокислот глутамінової кислоти, цистеїну та гліцину. Він синтезується кожною клітиною організму для належної детоксикації відходів ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Глутатіон 60 капсул

Glutathione 500 mg, Глутатіон, 60 капсул

Опис

Глутатіон - це невелика пептидна молекула, що складається з трьох амінокислот: глутамінової кислоти, цистеїну та гліцину. Він синтезується кожною клітиною організму для належної детоксикації відходів обміну речовин і необхідний для здорової роботи імунної системи. Глутатіон також відіграє важливу роль у системі захисту організму від окислювального стресу, діючи безпосередньо на нейтралізацію вільних радикалів, а також підтримуючи активність вітамінів С і Е. Цей продукт містить глутатіон у відновленій активній формі для оптимальної біодоступності та включає Екстракт розторопші та альфа-ліпоєва кислота як додаткові інгредієнти. Особливості продукту: - Зменшена форма. - Захист від вільних радикалів. - З екстрактом розторопші та альфа-ліпоєвою кислотою.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 овочева капсула Кількість на порцію / Глутатіон (відновлена ​​форма) 500 мг / Екстракт розторопші (Silybum marianum) (фрукти/насіння) (стандартизовано до 80 мг силімаринових флавоноїдів – еквівалент 80%) 100 мг / Альфа-ліпоєва кислота 50 мг / Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію). Не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, кукурудзи, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Вегетаріанський / Веганський.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Не кожен пакет свіжості. Зберігати в пляшці. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Глутатіон (L-Glutathione)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення