Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул

Код: 34212
Фото товару Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул
Фото складу Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул
Фото використання Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул
Основне фото товара Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул
(5)
1793 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Насолода гострою стравою каррі не просто пробуджує ваші смакові рецептори. Куркума в каррі забезпечує вам деякі дуже важливі переваги для здоровя. Активний інгредієнт куркуми називається ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Куркума 60 капсул

Curcumin Turmeric Root Extract 665 mg, Куркума, 60 капсул

Опис

Насолода гострою стравою каррі не просто пробуджує ваші смакові рецептори. Куркума в каррі забезпечує вам деякі дуже важливі переваги для здоров’я. Активний інгредієнт куркуми називається куркумін, потужний антиоксидант, який може захистити ваше тіло від пошкодження вільними радикалами. Вільні радикали, які є небезпечними частинками, які атакують ваші здорові клітини, можуть збільшити ймовірність розвитку проблем із серцем та інших серйозних захворювань.

Куркумін також може бути безпечним засобом для зменшення запалення, яке часто призводить до болю та скутості суглобів. Він також використовується для полегшення шлунково-кишкових проблем, таких як виразка та нетравлення шлунка, одночасно сприяючи здоров’ю печінки та серцево-судинної системи. Якщо ви не любите індійську кухню, ви все одно можете насолоджуватися перевагами куркуміну, приймаючи добавку.

Куркумін 665 мг від Protocol for Life Balance – зручний спосіб отримати більше цієї корисної речовини. Екстракт кореня куркуми, що містить куркумін, є єдиним активним інгредієнтом у кожній вегетаріанській капсулі. Майте на увазі, що куркумін не призначений для заміни традиційного лікування, якщо у вас є стан, який потребує медичної допомоги. Поговоріть зі своїм лікарем, перш ніж приймати цю добавку.

Одна пляшка куркуміну Protocol for Life Balance 665 мг містить 60 капсул, яких вистачить на 20-30 днів, залежно від вашої дози. Приймайте по одній капсулі два-три рази на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Protocol For Life Balance пропонує лише найякісніші добавки, що дозволяє ефективно підтримувати міцне здоров’я. Ця компанія прагне спростити життя лікарів і пацієнтів.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 рослинна капсула Кількість на порцію / Екстракт кореня куркуми (Curcuma Longa) 665 мг / [Стандартизовано до мін. 95% куркуміноїдів (630 мг) (включаючи куркумін, деметоксикуркумін і бісдеметоксікуркумін)] Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза (капсула), діоксид кремнію та стеарат магнію (рослинне джерело). Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Без ГМО / Веганський / Вегетаріанський / Кошерний.

Дозування

Приймайте по 1 капсулі двічі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Споживання куркуміну може бути пов’язане з легким тимчасовим дискомфортом у ШКТ. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте препарати для розрідження крові, хіміотерапевтичні препарати або ліки, що впливають на функцію печінки. Якщо у вас захворювання печінки та/або жовчного міхура, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Примітка. Цей продукт може змінювати природні кольори. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення