Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 капсул

Код: 34218
Фото товару Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 ...
Фото складу Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 ...
Фото використання Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 ...
Основне фото товара Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 ...
(5)
1751 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 29.05.2024., без передоплати
Підтримуйте здорову функцію нейротрансмісії та підвищуйте рівень енергії за допомогою ацетил-L-карнітину в капсулах від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Ацетил-L-карнітин гідрохлорид 100 капсул

Acetyl-L-Carnitine 500 mg, Ацетил-L-карнітин гідрохлорид, 100 капсул

Опис

Підтримуйте здорову функцію нейротрансмісії та підвищуйте рівень енергії за допомогою ацетил-L-карнітину в капсулах від Protocol for Life Balance. Ця дієтична добавка не містить сої, глютену, яєць, кукурудзи, молока, солі, цукру, пшениці, дріжджів, крохмалю, молюсків та консервантів.

Повідомляється, що амінокислота ацетил-L-карнітин покращує когнітивне здоров’я та запобігає віковій втраті пам’яті. Це потенційно може збільшити виробництво енергії у вашому тілі, підтримувати здоровий настрій та сприяти руху м’язів. Дослідження показують, що ацетил-L-карнітин також сприяє метаболізму жирних кислот і полегшує нервові болі, пов’язані з підвищеним рівнем глюкози в крові.

Повідомляється, що ацетил-L-карнітин у цій дієтичній добавці від Protocol for Life Balance покращує кровообіг, підтримує певні аспекти здоров’я серцево-судинної системи та сприяє втраті ваги. Це також може підвищити спортивні результати, пригнічувати ріст шкідливих клітин у вашому тілі та уповільнювати процес старіння. Ацетил-L-карнітин також, здається, підтримує здоров’я чоловіків, збільшуючи кількість і рухливість сперматозоїдів.

Включіть капсули ацетил-L-карнітину від Protocol for Life Balance у свій щоденний раціон, і це потенційно може покращити кровообіг, здоров’я мозку та рівень енергії.

Офіційний сайт: http://www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 овочеві капсули Порція в упаковці 50 Кількість на порцію / Ацетил-L-карнітин (з ацетил-L-карнітину HCI) 1 г (1‚000 мг)* *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (целюлозна капсула), стеарат магнію (рослинний джерело) і стеаринова кислота (рослинний джерело). Не виготовлено з дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / Вегетаріанський / GMP / Без ГМО.

Дозування

Приймайте по 1-2 капсули 1-2 рази на день за потреби або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

ALC може взаємодіяти з антикоагулянтами. Якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Деякі фармацевтичні препарати можуть підвищити потребу в ALC, включаючи AZT, певні антибіотики, ізотретиноїн та деякі протисудомні препарати (карбамазепін, фенобарбітал, фенітоїн та вальпроєва кислота). Ця пляшка містить НЕСТАРІВНИЙ поглинач кисню для забезпечення свіжості. Не їжте пакет. Після відкриття зберігати в прохолодному та сухому місці. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами дріжджів, пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. У цих продуктах можлива природна зміна кольору.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ацетил-L-карнітин гідрохлорид (Acetyl-L-Carnitine HCI)
Protocol for Life Balance, Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, ...
(5)
2004 грн.
Доставлення