Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток

Код: 34223
Фото товару Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток
Фото складу Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток
Фото використання Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток
Основне фото товара Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток
772 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Спіть добре за допомогою мелатоніну від Protocol for Life Balance. Ця добавка містить гормон мелатонін, який виділяє наша шишкоподібна залоза. Мелатонін відповідає за сон, цикли ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Protocol for Life Balance Мелатонін 120 таблеток

Melatonin 3 mg, Мелатонін, 120 таблеток

Опис

Спіть добре за допомогою мелатоніну від Protocol for Life Balance. Ця добавка містить гормон мелатонін, який виділяє наша шишкоподібна залоза. Мелатонін відповідає за сон, цикли неспання, стрес і настрій нашого організму. З віком шишкоподібна залоза кальцифікується і може зменшити вироблення цього важливого гормону сну. Це може бути причиною того, чому літнім людям важко спати.

Цей гормон не тільки забезпечує сон, але також може допомогти в регенерації та підтримці здоров'я клітин. Вважається, що мелатонін є потужним антиоксидантом, який допомагає видалити вільні радикали в організмі. Ця добавка від Protocol for Life Balance життєво необхідна для захисту клітинної ДНК від атак вільних радикалів.

Дослідники стверджують, що мелатонін може відповідати за збільшення швидкості, з якою ми засинаємо. Пастильна форма цієї добавки гарантує, що компоненти поглинаються безпосередньо кровоносними судинами для кращого та швидшого засвоєння. Зменште безсоння та покращте здоров’я вашої імунної системи за допомогою пастилок з мелатоніном від Protocol for Life Balance.

Офіційний сайт: http: //www.protocolforlife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка на порцію / Вітамін B6 (з піридоксину HCI) 3 мг / 176% мелатоніну 3 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: фруктоза, целюлоза, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​маніт, натуральний м’ятний ароматизатор, сорбіт і стеарат магнію (рослинне джерело). Не виготовлено з інгредієнтів із пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени. Веганський / вегетаріанський / GMP.

Дозування

Прийміть 1 льодяник перед сном або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Може викликати сонливість. Не керуйте транспортним засобом або важкою технікою після вживання мелатоніну. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки, особливо заспокійливі, імунодепресанти чи антикоагулянти, або маєте захворювання, включаючи діабет, аутоімунні стани, депресивні розлади, серцево-судинні захворювання та епілепсію. Застереження щодо алергенів: не виробляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2052 грн
Доставлення