Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул

Код: 34242
Фото товару Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул
Фото складу Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул
Фото використання Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул
Основне фото товара Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул
(5)
1718 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Результат Безпечно підвищує рівень глутаміну в мозку, мязах і кишечнику для значно кращого виробництва енергії в організмі. Користь Покращує здоровя травлення, підвищує витривалість і загострює ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Підтримка кишківника 60 капсул

Perque, Endura/PAK Guard, Підтримка кишківника, 60 капсул

Опис

Результат: Безпечно підвищує рівень глутаміну в мозку, м’язах і кишечнику для значно кращого виробництва енергії в організмі. Користь: Покращує здоров’я травлення, підвищує витривалість і загострює ясність розуму. Факт: запатентована формула переробленого глутаміну запобігає накопиченню глутамату, потужного збудливого нейротоксину, який пошкоджує нерви. Унікальні особливості PERQUE - чисті, гіпоалергенні компоненти. - Органічна основа. - Біохімічний склад. - Включає кофактори, які можна використовувати для створення високоенергетичних сполук. - Вітаміни, мінерали, синергетичні кофактори і нічого більше.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці 20 поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми L-глутамін (вільна форма) 1‚500 мг / PAK (альфа-кетоглутарат піридоксалю) 500 мг / Рисове борошно (органічне) 90 мг / Магній (як С16 і С18 алкіли ƚ) 13 мг / 3 рослинні капсули 291 мг / ƚ з цілих, необроблених плодів і листя пальми. Денна норма не встановлена ​​FDA. Етикетка з повним розкриттям (без прихованих або неактивних інгредієнтів). Не містить: цитрусових, MSG, пшениці, глютену, кукурудзи, крохмалю, воску, сої, дріжджів, зеїну, сульфату, фосфатів (крім коферментів), консервантів, казеїну та інших похідних молока. Без ГМО. 100% рослинна, енергійна формула.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте три (3) капсули натщесерце після прокидання та три (3) капсули перед сном або за вказівкою лікаря. Плюс прийміть три (3) додаткових капсули перед тренуванням.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка кишківника (Gut Support)