Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г

Код: 34269
Фото товару Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г
Фото складу Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г
Фото використання Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г
Основне фото товара Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г
(5)
2329 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 27.07.2024, без передоплати
ЧОМУ POTENT C GUARD КРАЩИЙ Оцінюючи вітамін С, вибирайте добавку з найбільшим впливом на здоровя. PERQUE Potent C Guard є найпотужнішою формою вітаміну С на ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Вітамін C 227 г

Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 227 г

Опис

ЧОМУ POTENT C GUARD КРАЩИЙ Оцінюючи вітамін С, вибирайте добавку з найбільшим впливом на здоров’я. PERQUE Potent C Guard є найпотужнішою формою вітаміну С на сьогоднішньому ринку. Наукова література підтверджує ключову роль вітаміну С у: 1) Функції імунної системи. 2) Відновлення та формування колагену. 3) Функція суглоба. 4) Виробництво енергії. 5) Антиоксидантний захист і функція. 6) Детоксикація та інше. Potent C Guard покращує вироблення гормонів і їх функціонування за потреби‚ і допомагає організму краще адаптуватися. Крім того, важливо приймати кількість аскорбату, необхідну для підтримки достатнього запасу в клітинах. Це змінюється залежно від рівнів дистресу, токсинів, гострих і уповільнених алергічних реакцій, а також клітинної буферності/лужного резерву. Оптимальне використання аскорбату базується на калібруванні за потребою (див. інструкції з калібрування аскорбату) або за вказівкою вашого медичного працівника. POTENT C GUARD — ВАШ ЄДИНИЙ ВИБІР: PERQUE Potent C Guard — це рН-збалансований, вегетаріанський, вільний від алергенів і повністю буферизований мінеральний аскорбат. У ньому використовується 100% I-аскорбат, повністю відновлений, без кукурудзи, який діє сильніше, швидше та наполегливіше в організмі. PERQUE Potent C Guard запобігає шкоді вільних радикалів аскорбату. Крім того, кофактори, метаболіти та транспортери в Potent C Guard значно покращують поглинання та дію на тканини. Крім того, Potent C Guard не має побічних ефектів, пов’язаних з іншими добавками вітаміну С. Potent C Guard містить баланс основних мінералів: кальцію, магнію, калію та цинку. Більшість американців відчувають дефіцит одного або кількох із цих ключових мінералів через стрес, погане самопочуття, обробку їжі, токсини та інші фактори. Potent C Guard має кращий смак, ніж інші порошки з вітаміном C, тому ви, швидше за все, будете його використовувати. При змішуванні з водою або соком виходить смачний, злегка шипучий напій. Чистота‚ чистота‚ чистота. Potent C Guard виготовляється за допомогою ексклюзивного процесу потрійної рекристалізації. Ця інноваційна технологія створює продукт з безпрецедентною чистотою та біоактивністю. Унікальні особливості PERQUE: - Чисті, гіпоалергенні компоненти. - Органічна основа. - Біохімічний склад. - Включає кофактори, які можна використовувати для створення високоенергетичних сполук. - Виготовлено на 100% з рослинних джерел. - Вітаміни‚ мінерали‚ синергетичні кофактори.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 округла півчайної ложки. Порції в упаковці: 143 енергетичні поживні речовини / кількість на порцію / % добової норми Вітамін С (100% l-аскорбат, повністю відновлений і буферизований) 1‚584 мг / 2‚640 калію (у вигляді аскорбату) 99 мг / 3 Кальцій (у вигляді аскорбату) 40 мг / 5 Магній (у вигляді аскорбату) 16 мг / 4 Цинк (у вигляді аскорбату) 600 мкг / 4 Етикетка з повним розкриттям інформації (без прихованих або неактивних інгредієнтів) НЕ МІСТИТЬ: цитрусових, MSG, пшениці ‚ глютен‚ кукурудза‚ крохмаль‚ цукор‚ соя‚ дріжджі‚ зеїн‚ сульфат‚ фосфати (крім коферментів)‚ консерванти‚ казеїн або інші похідні молока. БЕЗ ГМО.

Дозування

Візьміть одну (1) округлу половину чайної ложки, змішану з двома (2)-чотирма (4) унціями рідини або за вказівкою вашого медичного працівника. Використовуйте лише сухі переносні ложки для видалення порошку з пляшки. Зберігати щільно закритими та захищати від вологи. Будь ласка, зробіть кілька глибоких, розслаблюючих вдихів, поки стихне природне шипіння (~1 хв.). Можна зберігати на столі, у холодильнику або морозильній камері, щоб зберегти сухість.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки. Як і у випадку з іншими харчовими добавками, що містять калій, людям з нирковою недостатністю слід проконсультуватися зі своїм медичним працівником перед використанням цього продукту. На здатність цього продукту до шипіння може впливати вологість. Повна поживність зберігається, навіть якщо виділення шипучих речовин може зменшитися під час тривалого зберігання.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)