Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г

Код: 34270
Фото товару Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г
Фото складу Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г
Фото використання Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г
Основне фото товара Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г
(5)
3823 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 25.07.2024, без передоплати
Якщо ви шукаєте добавку з вітаміном С, щоб додати її до свого розпорядку дня, вибирайте добавку з найбільшим потенціалом для зміцнення здоровя. Perques Potent C ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Perque Вітамін C 454 г

Perque, Potent C Guard Powder, Вітамін C, 454 г

Опис

Якщо ви шукаєте добавку з вітаміном С, щоб додати її до свого розпорядку дня, вибирайте добавку з найбільшим потенціалом для зміцнення здоров’я. Perque's Potent C Guard є найпотужнішою добавкою вітаміну C на ринку сьогодні.

Potent C — це рН-збалансований, вільний від алергенів, вегетаріанський і повністю забуферений мінеральний аскорбат (вітамін С).

Вітамін С

Дослідження підтвердили, що вітамін С відіграє ключову роль у відновленні та формуванні колагену, роботі імунної системи, функції суглобів, антиоксидантному захисті, виробництві енергії, детоксикації тощо. Будучи чистою формою вітаміну С, Potent C Guard покращує вироблення гормонів і функції організму, коли це необхідно, і допомагає організму краще адаптуватися до різних умов.

Оскільки вітамін С є водорозчинним, він не зберігається в організмі для подальшого використання. Це можна розглядати як позитивне чи негативне. Оскільки організм не зберігає надлишок вітаміну С, його буде дуже важко передозувати. З іншого боку‚ ви повинні бути впевнені, що у вашому раціоні є постійний приплив цього важливого вітаміну, щоб підтримувати гарне здоров’я. Необхідна кількість вітаміну С залежить від рівня стресу, впливу токсинів і лужного резерву. Найкращу оцінку вашої потреби у вітаміні С можна визначити на основі вашого раціону харчування та впливу стресу або відповідно до рекомендацій вашого медичного працівника.

Що відрізняє Potent C Guard від інших

Потужний C Guard від Perque запобігає шкоді вільних радикалів аскорбату. Кофактори, метаболіти та транспортери, що входять до складу Potent C Guard, покращують швидкість засвоєння організмом і дію тканин. Завдяки Potent C Guard вам не доведеться турбуватися про будь-які побічні ефекти, з якими ви можете зіткнутися під час прийому інших гірших добавок вітаміну С. Ця добавка містить адекватний баланс основних мінералів: калію, магнію, кальцію та цинку. Дослідження показали, що більшість американців відчувають дефіцит одного або кількох із цих ключових мінералів через обробку їжі, токсини, погане самопочуття або стрес.

Крім того, що це чудово для вашого загального здоров’я, Potent C Guard також має чудовий смак, тож ви, швидше за все, будете дотримуватися його у своїй щоденній рутині. Якщо змішати цей порошок з водою або соком, ви отримаєте смачний і злегка шипучий напій. Цей порошок виготовляється за допомогою ексклюзивного процесу потрійної рекристалізації, який створює кінцевий продукт із безпрецедентною біоактивністю та чистотою.

Переваги забуференого аскорбату

Багато факторів можуть сприяти підвищенню кров’яного тиску, включаючи ожиріння, вживання алкоголю, дієту з високим вмістом жирів і відсутність фізичної активності, але дослідження показали, що буферизований аскорбат може допомогти зменшити шкідливі наслідки цих факторів, захищаючи ендотеліальні стінки кровоносних судин, збільшуючи закис азоту‚ та стимулює вироблення колагену. Буферизований аскорбат у Potent C Guard також знижує навантаження організму на токсичні мінерали, такі як ртуть, миш’як, нікель, свинець і кадмій.

Офіційний сайт: https: //www.perque.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 округла півчайної ложки. Порції в упаковці: 287 енергетичних поживних речовин / кількість на порцію / % добової норми Вітамін С (100% l-аскорбат, повністю відновлений і буферизований) 1‚584 мг / 2‚640 калію (у вигляді аскорбату) 99 мг / 3 Кальцій (у вигляді аскорбату) 40 мг / 5 Магній (у вигляді аскорбату) 16 мг / 4 Цинк (у вигляді аскорбату) 600 мкг / 4 Етикетка з повним розкриттям інформації (без прихованих або неактивних інгредієнтів) НЕ МІСТИТЬ: цитрусових, MSG, пшениці ‚ глютен‚ кукурудза‚ крохмаль‚ цукор‚ віск‚ соя‚ дріжджі‚ зеїн‚ сульфат‚ фосфати (крім коферментів)‚ консерванти‚ казеїн або інші похідні молока. БЕЗ ГМО.

Дозування

Візьміть одну (1) округлу половину чайної ложки, змішану з двома (2)-чотирма (4) унціями рідини або за вказівкою вашого медичного працівника. Використовуйте лише сухі переносні ложки для видалення порошку з пляшки. Зберігати щільно закритими та захищати від вологи. Будь ласка, зробіть кілька глибоких, розслаблюючих вдихів, поки стихне природне шипіння (~1 хв.). Можна зберігати на столі, у холодильнику або морозильній камері, щоб зберегти сухість.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Необхідно зберігати щільно закритою кришкою в прохолодному та сухому місці. Не використовуйте продукт, якщо термоусадочна стрічка навколо кришки або внутрішня пломба під кришкою пошкоджена або відсутня. Вагітним і годуючим матерям необхідно проконсультуватися зі своїм лікарем, перш ніж приймати добавки.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)