Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул

Код: 34312
Фото товару Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул
Фото складу Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул
Фото використання Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул
Основне фото товара Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул
1981 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 06.10.2024, без передоплати
Frontier Biotics II це немолочна пробіотична композиція, виготовлена з повністю натурального джерела корисних мікроорганізмів. Він призначений для підтримки здоровя травного тракту та містить інгредієнти, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Nutritional Frontiers Пробіотики 90 капсул

Nutritional Frontiers, Frontier Biotics ll, Пробіотики, 90 капсул

Опис

Frontier Biotics II — це немолочна пробіотична композиція, виготовлена ​​з повністю натурального джерела корисних мікроорганізмів. Він призначений для підтримки здоров’я травного тракту та містить інгредієнти, які підтримують правильну імунну функцію та мікробний баланс у дорослих. Frontier Biotic II містить деякі види численних мікроорганізмів, які природним чином населяють шлунково-кишковий тракт людини. Пробіотичні бактерії, або «хороші бактерії», сприяють сприятливому балансу мікрофлори кишечника. У кишечнику людини міститься від 300 до 1000 різних видів флори. Деякі люди вважають, що на грам вмісту товстої кишки припадає сто мільярдів або один трильйон бактерій. Ця приголомшлива кількість у десять разів більше клітин, ніж у людському тілі!

Офіційний сайт: http: //www.nutritionalfrontiers.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / %DV Комплекс пробіотичних бактерій 6 мільярдів КУО Lactobacillus acidophilus (La-14) 3 мільярди Bifidobacterium lactis (BI-04) 1 мільярд Bifidobacterium longum (BI-05) 0,25 мільярда Bifidobacterium bifidum (Bb-06) 0,25 мільярда Lactobacillus rhamnosus (Lr-32) 0,25 мільярда Lactobacillus gasseri (Lg-36) 0,25 мільярда Lactobacillus casei (Lc-11) 0,25 мільярда Lactobacillus salivarius (Ls-33) 0,25 мільярда Bi fidobacterium breve (Bb- 03) 0,25 мільярда Lactobacillus plantarum (Lp-115) 0,25 мільярда Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, рослинна капсула (гіпромелоза, вода), стеарат магнію, діоксид кремнію. GMP виробництво

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі один-два рази на день; вранці або ввечері, між прийомами їжі, або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Колір цього продукту може змінюватися через колірні варіації натуральних інгредієнтів. Попередження: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Зберігати в недоступному для дітей. Охолодіть після відкриття для свіжості.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)