Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул

Код: 34547
Фото товару Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул
(5)
2164 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Вітамін С забезпечує широкий спектр переваг для здоровя. Він відомий тим, що зміцнює імунітет, бореться з вільними радикалами, які можуть пошкодити клітини, сприяє здоровю серцево-судинної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Вітамін C 220 капсул

Vital Nutrients, Buffered C 500 mg, Вітамін C, 220 капсул

Опис

Вітамін С забезпечує широкий спектр переваг для здоров’я. Він відомий тим, що зміцнює імунітет, бореться з вільними радикалами, які можуть пошкодити клітини, сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та підтримує здоров’я кровоносних судин. Це також може покращити зір. Хоча, всупереч поширеній думці, вітамін не може вилікувати застуду, він може надати вашій імунній системі достатню допомогу, щоб зменшити тяжкість і тривалість її симптомів.

Вітамін С легкодоступний із багатьох харчових джерел, включаючи цитрусові, брокколі, брюссельську капусту та цвітну капусту. Ви також можете отримати його з багатьох збагачених вітамінами продуктів і напоїв, включаючи багато сухих сніданків. Оскільки це водорозчинна поживна речовина, ваше тіло потребує постійного надходження вітаміну С, що означає, що ви повинні споживати його щодня. Крім того, багато дієт не включають достатньо його для забезпечення максимальної користі для здоров’я. На щастя, добавки можуть допомогти вам подолати розрив між кількістю вітаміну С, яка вам потрібна, і кількістю, яку ви споживаєте.

Buffered C 500 mg від Vital Nutrients — це високоякісна добавка, яка містить 500 мг вітаміну C у кожній капсулі. Його буферна форма призначена для захисту вашої чутливої ​​травної системи від подразнення, яке можуть спричинити високі дози вітаміну С. Він містить три форми вітаміну С: аскорбат кальцію, аскорбат магнію та аскорбат калію. Аскорбат кальцію є природною формою, яку організм легко засвоює та використовує; ця форма також забезпечує організм кальцієм‚ який важливий для здоров’я кісток. Аскорбат магнію може підтримувати міцні кістки та здорову серцево-судинну систему. Нарешті, аскорбат калію допомагає серцю та ниркам функціонувати оптимально.

Одна пляшка Vital Nutrients' Buffered C 500 мг містить 220 капсул. Проконсультуйтеся з лікарем щодо найкращого дозування для вас. Стандартна рекомендована доза становить одну-дві капсули, два-чотири рази на день.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 110 Кількість на порцію / Вітамін С 1000 мг / 1111% (у вигляді 60% аскорбату кальцію - 20% аскорбату магнію - 20% аскорбату калію) Кальцію (у вигляді аскорбату кальцію) 68 мг / 5% магнію (у вигляді Аскорбат магнію) 14 мг / 3% Калій (у вигляді аскорбату калію) 44 мг / 1% Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: капсула з рослинної целюлози, целюлоза, аскорбілпальмітат, силікат магнію, діоксид кремнію та лейцин. Не містить: покриттів, сполучних речовин, глютену (пшениці, жита, ячменю)‚ молока/молочних продуктів (казеїну, сироватки)‚ соєвого білка‚ яєчного білка‚ цукру. Перевірено незалежним тестуванням

Дозування

1-2 капсули 2-4 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін C (Vitamin C)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення