Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, 60 капсул

Код: 34583
Фото товару Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, ...
Фото складу Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, ...
Фото використання Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, ...
Основне фото товара Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, ...
(5)
1694 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Більшість жінок відчувають передменструальний синдром (ПМС) перед початком місячного менструального циклу. Симптоми різняться від жінки до жінки, але в основному вони повторюються. ПМС складається як ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Підтримка менструального циклу 60 капсул

Vital Nutrients, PMS Support, Підтримка менструального циклу, 60 капсул

Опис

Більшість жінок відчувають передменструальний синдром (ПМС) перед початком місячного менструального циклу. Симптоми різняться від жінки до жінки, але в основному вони повторюються. ПМС складається як з фізичних, так і з емоційних симптомів. Важливо відзначити, що деякі жінки відчувають легкі симптоми. Однак інші жінки відчувають симптоми, які настільки серйозні, що впливають на їхнє повсякденне життя. Якщо останнє схоже на вас, ви можете прийняти добавку, щоб допомогти.

Фізичні симптоми включають чутливість грудей, біль у м’язах або суглобах, головний біль, здуття живота, втома, появу вугрів, запор тощо. Емоційні ознаки включають соціальну замкнутість, погану концентрацію, проблеми зі сном, зміни в апетиті, тягу до їжі, смуток, перепади настрою та тривогу.

Замість того, щоб ці проблеми заважали вашому повсякденному житті, такі добавки, як PMS Support від Vital Nutrients, можуть допомогти вам почуватись краще. Суміш трав’яних екстрактів була спеціально розроблена для полегшення дискомфорту, пов’язаного з легкими симптомами протягом цього періоду місяця.

Активні інгредієнти в кожній капсулі PMS Support включають:

Інші інгредієнти, включені в підтримку ПМС, включають екстракт кореня дикого ямсу ( Dioscorea villosa ), екстракт кореня буплеуруму, екстракт трави пасифлори.

Цю добавку слід використовувати під керівництвом вашого лікаря або іншого медичного працівника. Одна пляшка Vital Nutrients' PMS Support містить 60 капсул. Рекомендоване дозування — приймати від 1 до 2 капсул один або два рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https://www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Вітамін B6 (у вигляді піридоксину HCI) 50 мг / 2500% екстракту ягід цнотливого дерева (Vitex Agnus-Castus) 300 мг / * Екстракт кореня дикого ямсу (Dioscorea Villosa) 250 мг / * Донг Екстракт кореня Quai (Angelic Sinensis) 250 мг / * Екстракт кореня Bupleurum 250 мг / * Екстракт трави пасифлори 150 мг / * *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, цитрат магнію, лейцин і діоксид кремнію. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Від 1 до 2 капсул 1 або 2 рази на день або за вказівкою вашого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка менструального циклу (PMS Support)
Vital Nutrients, Lithium orotate 20 mg, Літій, 30 капсул
(5)
1064 грн.
Доставка
Vital Nutrients, Energy Plus, Трави, 120 капсул
(5)
2376 грн.
Доставка