Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл

Код: 34668
Фото товару Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл
Фото складу Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл
Фото використання Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл
Основне фото товара Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл
(5)
2797 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 18.05.2024., без передоплати
Дієтична добавка 8 рідких унцій (235 мл) Перший антиоксидант, серцево-судинна система, імунна та когнітивна підтримка* «Фігурна лінія PRL FermExcel-100 — це перша в галузі!» • ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Ресвератрол 235 мл

Premier Research Labs, Premier Resveratrol, Ресвератрол, 235 мл

Опис

Дієтична добавка 8 рідких унцій (235 мл) Перший антиоксидант, серцево-судинна система, імунна та когнітивна підтримка* «Фігурна лінія PRL FermExcel-100 — це перша в галузі!» • Містить ферментований пробіотиками ресвератрол‚ спеціалізований агент, який підтримує здоров’я клітин* • Ресвератрол також підтримує імунну відповідь і забезпечує підтримку серцево-судинної системи* • Преміальна антиоксидантна активність: підтримує здорове поглинання вільних радикалів* • Технологія ND: ферментовані пробіотиками поживні речовини для чудової рідини Доставка Ресвератрол - це особлива рослинна сполука, яка містить поліфенольні сполуки, які продемонстрували серцево-судинні властивості та мають значний потенціал для здорової клітинної функції. Біоферментований ресвератрол Formula Science тепер розкриває маленькі секрети природи для підтримки здорового старіння. Ресвератрол - це високоактивна фітонутрієнтна сполука, яка міститься в більш ніж 70 видах рослин. Ресвератрол - це особлива рослинна сполука, яка містить поліфенольні сполуки, які продемонстрували серцево-судинні властивості та мають значний потенціал для здорової клітинної функції. Представляємо Premier Resveratrol від Premier Research Labs, який містить 180 мг транс-ресвератролу на чайну ложку для здорової роботи клітин і серцево-судинної системи. Екстракт ресвератролу отримують із рослини гігантського споришу, кореня Polygonum cuspidatum, і стандартизований для вмісту 100% транс-ресвератролу.

Офіційний сайт: http://prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: приблизно 47 Кількість на порцію / Ресвератрол 180 мг / * [з екстракту гігантського споришу (Polygonum cuspidatum)], ферментованого в пробіотичній культурі1 *Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: очищена вода, органічний тростинний спирт, органічна патока 1 Пробіотична формула, інактивована після бродіння; зберігається з органічним тростинним спиртом Гарантія якості PRL / Чистий веган / Перевірено на чистоту / Перевірено на ефективність / Перевірено на ботаніку/пестициди / Підтверджено рослинні види / Перевірено фітокриміналістичною експертизою на домішки / Без хімічної або радіаційної стерилізації / Виконано патогенну мікробіологію / Перевірено на важкі метали / Кошерне

Дозування

Приймайте 1 чайну ложку на 1/2 склянки води щодня або за вказівкою медичного працівника. Енергійно струсіть перед використанням.

Запобіжні заходи

Енергійно струсіть перед використанням. Пломба фальсифікатора: використовуйте лише якщо пломба не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви вагітні/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ресвератрол (Resveratrol)
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1222 грн.
Доставка