Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г

Код: 34704
Фото товару Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г
Фото складу Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г
Фото використання Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г
Основне фото товара Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г
(5)
1681 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 24.07.2024, без передоплати
Дієтична добавка 4, 7 унції Порошок Підтримка печінки та травлення Фірма PRL FermExcel-100 це перша в галузі! Добре засвоювана суміш, ферментована пробіотиками Підтримує здоровя ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Premier Research Labs Куркума 135 г

Premier Fermented Turmeric Plus, Куркума, 135 г

Опис

Дієтична добавка 4,7 унції Порошок Підтримка печінки та травлення «Фірма PRL FermExcel-100 — це перша в галузі! » Добре засвоювана суміш, ферментована пробіотиками Підтримує здоров’я печінки, травлення та серцево-судинну функцію Природно містить фітохімічні сполуки з антиоксидантними властивостями Жителі Каліфорнії див. Попередження Prop65 Органічне кореневище куркуми, ферментоване пробіотиками, і органічний ферментований порошок імбиру, що добре засвоюється. Premier Fermented Turmeric Plus — це революційна органічна кореневища куркуми, ферментована пробіотиками, і органічний ферментований порошок імбиру в повному спектрі, що добре засвоюється, вирощені за допомогою нашої фірмової системи доставки ферментованої пробіотиками. Це забезпечує максимальну біодоступність, травлення та всмоктування. Протягом століть куркума була основним вибором трави для зміцнення здоров’я печінки, підтримки здорового травлення, підтримки здорової запальної реакції та здоров’я серцево-судинної системи. Куркума природно містить високу концентрацію активних сполук, відомих як куркуміноїди. Куркуміноїди мають погану розчинність у воді та погану проникність, що може призвести до низького рівня всмоктування в кишечнику, а також може обмежити його системну доступність. Завдяки ферментації як органічної куркуми, так і імбиру з нашою унікальною пробіотичною культурою, цей процес здатний попередньо засвоїти природні сполуки трав, щоб доставити повний спектр цих дуже бажаних фітокомпонентів у повній мірі активності та в найбільш біодоступних формах.

Офіційний сайт: http: //prlabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 мірна ложка (4,5 грама) Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Калорії 10 Загальний вміст вуглеводів 4 г / 1% Харчові волокна 3 г / 11% Органічна ферментована суміш 1,125 г / Органічний ферментований корінь куркуми, органічний ферментований корінь імбиру. Відсоток добових норм базується на дієті з 2000 калорій. Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: органічна камедь акації. Без ГМО / USDA Organic / Веганський / Вегетаріанський / Безглютеновий.

Дозування

Змішуйте 1 мірну ложку щодня з їжею чи напоями або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Зберігати в недоступному для дітей. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Пломба для несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Проконсультуйтеся зі своїм лікарем, якщо ви годуєте грудьми/годуєте грудьми, приймаєте ліки або маєте захворювання, перш ніж приймати цей або будь-який інший продукт.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркума (Turmeric)
Premier Research Labs, CircuZyme, Ферменти, 60 капсул
(5)
2702 грн
Доставлення
Premier Research Labs, Premier EFAs Liquid, Омега 3 6 9, 235 мл
(5)
1251 грн
Доставлення
Premier Fermented Greens Capsules, Підтримка травлення, 150 ка...
(5)
2057 грн
Доставлення