Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул

Код: 34779
Фото товару Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото складу Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул
Фото використання Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул
Основне фото товара Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул
(5)
3799 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
Спогади з Seanol-P від Progressive Labs розроблені, щоб, можливо, допомогти розумовим здібностям, таким як пізнання та память. Однак із включенням Seanol-P ця добавка для мозку ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Підтримка мозку 90 капсул

Memories with Seanol-P, Підтримка мозку, 90 капсул

Опис

Спогади з Seanol-P від ​​Progressive Labs розроблені, щоб, можливо, допомогти розумовим здібностям, таким як пізнання та пам’ять. Однак із включенням Seanol-P ця добавка для мозку також може допомогти зору. Деякі інгредієнти Memories with Seanol-P:

N-ацетил-L-карнітин

Цей інгредієнт є амінокислотою, яка потенційно може допомогти нам виробляти енергію. Він відіграє важливу роль у процесі утилізації жирних кислот у наших мітохондріях, центрі утворення енергії для наших клітин. Кажуть, що оскільки N-ацетил-L-карнітин може долати гематоенцефалічний бар’єр, він також може підтримувати здорову функцію мозку.

Фосфатидилсерин

Ці сполуки є невід’ємною частиною клітинної структури та зберігаються в клітинних мембранах. Вважається, що зниження рівня фосфатидилсерину, можливо, збігається з погіршенням пам'яті та пізнання. Таким чином, можна допомогти цим розумовим здібностям за допомогою добавки, яка містить фосфатидилсерин, наприклад Memories with Seanol-P.

Екстракт листя гінкго

Потенційні лікувальні переваги гінкго вже давно є темою для обговорення. Вважається, що екстракт листя гінкго містить два типи флавоноїдів: мірицетин і кверцетин. Міріцетин має антиоксидантні властивості, що означає, що він може знищувати вільні радикали, атоми з неспареними електронами, які можуть поставити під загрозу наше здоров’я. З іншого боку, кажуть, що кверцетин, можливо, має протизапальні властивості на додаток до багатьох інших потенційних переваг для здоров’я. Також кажуть, що гінкго покращує приплив крові до мозку, що може допомогти з певними психічними функціями.

Вінпоцетин

Хімічна речовина, створена людиною, вінпоцетин міститься в Memories із Seanol-P, оскільки деякі припускають, що вона може покращити кровопостачання мозку. Крім того, він також може захищати певні клітини мозку.

Seanol-P

Отриманий з бурих водоростей (Ecklonia Cava) Seanol-P містить певні хімічні речовини, які можуть мати протизапальну дію, окрім можливого контролю втрати ваги та покращення зору.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www. progressivelabs. com

Інгредієнти

Кількість на порцію N-Acetyl-L-Carnitine . . . 500mg (у вигляді гідрохлориду) Bacopin Bacopa Extract . . . 200mg (leaf) (20% bacosides A + B) DMAE Bitartrate . . . 100mg (Dimethyl Amino Ethanol) Alpha GPC . . . 10 мг (гліцерил-фосфорилхолін) Фосфатидилсерин . . . 100 мг Екстракт готу коли (повітряний) . . . 100 мг Екстракт гінкго‚ 24/6 (лист) . . . 60 мг Порошок насіння гуарани . . . 50mg Seanol P . . . 50mg Ecklonia Cava Extract Vinpocetine . . . 20mg Bioperine . . . 2mg (екстракт чорного перцю) Huperzine A . . . 60mcg Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: дикальцію фосфат, гіпромелоза (рослинні капсули), магнію карбонат, кремнезем, гуміарабік, магнію силікат, мальтодекстрин, декстрин, рослинний магнію стеарат. Містить сою.

Дозування

Три (3) рослинні капсули на день‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка мозку (Memory Focus Brain)