Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул

Код: 34790
Фото товару Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул
Фото складу Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул
Фото використання Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул
(5)
1646 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 02.06.2024, без передоплати
ГАМК або гамма-аміномасляна кислота це хімічна речовина, що виробляється в нашому мозку, яка діє як нейромедіатор, який відповідає за пригнічення певних імпульсів між нервовими ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs ГАМК 90 капсул

Progressive Labs, Gaba 500 mg, ГАМК, 90 капсул

Опис

ГАМК (або гамма-аміномасляна кислота) — це хімічна речовина, що виробляється в нашому мозку, яка діє як нейромедіатор, який відповідає за пригнічення певних імпульсів між нервовими клітинами в мозку, які називаються нейротрансмісіями. Деякі дослідження висунули ідею про те, що низькі рівні ГАМК можуть бути пов’язані з тривогою та розладами настрою, певними хронічними болями та іншими розладами.

Таким чином, цілком можливо, що прийом добавки ГАМК, як-от Gaba 500 мг від Progressive Labs, може допомогти покращити настрій, допомогти з симптомами ПМС та зменшити тривогу. Добавки Gaba також використовувалися як можливе лікування для полегшення болю, витривалості під час тренувань, спалювачів жиру та навіть більше.

На жаль, гамма-аміномасляна кислота не доступна безпосередньо через будь-які харчові продукти. Однак можна їсти продукти, що містять певні хімічні речовини (наприклад, флавоноїди), що потім вплине на роботу ГАМК у мозку. Ці продукти включають фрукти, чаї, червоне вино та овочі. У зв’язку з тим, що немає прямого способу для наших організмів отримати цю важливу хімічну речовину, добавка ГАМК, подібна до Progressive Labs, може бути найкращим способом переконатися, що ми отримуємо достатньо. Низький рівень ГАМК може бути спричинений браком певних поживних речовин (вітамін B6, таурин і цинк), які викликають вироблення нейромедіатора. Іншими факторами, які можуть знизити рівень ГАМК у мозку, є вживання кофеїну та тривале та безперешкодне вживання алкоголю.

Ця добавка ГАМК містить лише гамма-аміномасляну кислоту та не містить штучних барвників чи ароматизаторів, кукурудзи, цукру та пшениці. Progressive Labs рекомендує щоденну дозу однієї капсули, якщо ваш лікар не вказав інше.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http: //www. progressivelabs. com

Інгредієнти

Гамма-аміномасляна кислота (ГАМК) 500 мг.

Дозування

Одна капсула на день‚ або більше‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
ГАМК (GABA)