Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул

Код: 34832
Фото товару Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул
Фото складу Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул
Фото використання Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул
Основне фото товара Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул
(5)
1174 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Добавки заліза можуть бути надзвичайно корисними для тих, хто не отримує достатньо необхідного мінералу, особливо тим, хто входить до групи ризику або страждає на анемію ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 351821009698
Вага: 0.45 кг

Progressive Labs Hemadyn Pro 60 капсул

Progressive Labs, Еемадун Про, Hemadyn Pro, 60 капсул

Опис

Добавки заліза можуть бути надзвичайно корисними для тих, хто не отримує достатньо необхідного мінералу, особливо тим, хто входить до групи ризику або страждає на анемію (низький рівень еритроцитів). Однак вам потрібна добавка заліза, яка не тільки містить необхідне залізо, але й здатна допомогти вашому організму в процесі засвоєння заліза. Саме тут на допомогу приходить Hemadyn Pro від Progressive Labs. Це добавки заліза, які містять не лише залізо, але й інші інгредієнти, які, можливо, сприяють засвоєнню заліза в організмі.

Вітамін С

На додаток до інших переваг для здоров’я, у яких вітамін С потенційно відіграє роль, він також, можливо, відіграє невід’ємну та маловідому роль у засвоєнні заліза. Вітамін С може допомогти засвоїти більше заліза з речовин, що містять залізо.

Рибофлавін

Ця поживна речовина, яку також називають вітаміном B2, має багато можливих переваг для здоров’я, наприклад, зміцнює імунну систему та сприяє здоров’ю шкіри. Однак деякі дослідження показують, що цей важливий вітамін також може сприяти засвоєнню заліза. Було помічено, що деякі люди з дефіцитом рибофлавіну також мали анемію через дефіцит заліза. Тому можливий зв’язок двох.

Фолієва кислота

Progressive Labs розробила Hemadyn Pro з фолатом, оскільки дефіцит фолату може призвести до анемії. Таким чином, особи, які приймають цю добавку заліза для запобігання або боротьби з анемією, також можуть отримати користь від включення фолієвої кислоти.

Вітамін B12

Вітамін B12 має багато корисних властивостей, пов’язаних зі здоров’ям, наприклад, для посилення імунної системи, енергії та концентрації. Оскільки він дуже важливий, нестача вітаміну B12 може спричинити дефіцит вітаміну B12, який потім може призвести до анемії. Подібно до складу фолієвої кислоти, ці добавки заліза містять B12 для тих, хто хоче запобігти анемії.

Progressive Labs є сімейним виробником і дистриб'ютором харчових добавок протягом 40 років. Progressive Labs постачає понад 25 000 клієнтів професійними вітамінами, травами та дієтичними добавками.

Офіційний сайт: http://www.progressivelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію / Залізо (із пептонату заліза) 32 мг / 177% Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 200 мг / 333% Тіамін (B-1) 2 мг / 133% Рибофлавін (B-2) 2 мг / 118 % ніацину (з ніацину та ніацинаміду) 28 мг / 140% вітаміну B-6 (у вигляді піридоксину HCI) 2 мг / 100% фолієвої кислоти 400 мкг / 100% вітаміну B-12 (у вигляді ціанокобаламіну) 50 мкг / 833% основи 50 мг / * Включає: сиру свинину Duedenum, шлунок, червоний кістковий мозок, бичача печінка, яловичий пептон, цитрусовий пектин, бетаїн HCl, жовчні солі, плоди шипшини, люцерна (екстракт листя 5:1). *Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: рисове борошно, рослинний стеарат магнію, желатин. Містить сою та може містити сліди лактози (молока), що використовується при переробці.

Дозування

Одна капсула в день‚ за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Випадкове передозування продуктів, що містять залізо, є основною причиною смертельних отруєнь у дітей віком до 6 років. Тримайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зверніться до лікаря або в токсикологічний центр.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Allergy Research Group, Tricycline, Тріціклін, 90 капсул
(4.9)
3185 грн.
Доставка
Ecological Formulas, Sphingolin, Сфінголін, 60 капсул
(5)
1121 грн.
Доставка