Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian капсул

Код: 35162
Фото товару Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian к
Фото складу Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian к
Фото використання Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian к
Основне фото товара Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian к
1846 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.10.2024, без передоплати
Primal Defense це оригінальна пробіотична формула Garden of Life, яка визнана провідним пробіотиком у галузі здорового харчування з проданими понад 4 мільйонами пляшок. Це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Garden of Life Пробіотики 45 Vegetarian капсул

Primal Defense HSO Probiotic Formula, Пробіотики, 45 Vegetarian капсул

Опис

Primal Defense — це оригінальна пробіотична формула Garden of Life, яка визнана провідним пробіотиком у галузі здорового харчування з проданими понад 4 мільйонами пляшок. Це унікальна пробіотична формула HSO. Щоб отримати переваги, які ми історично отримували від споживання їжі, вирощеної на здоровому ґрунті, Garden of Life розробив пробіотичну суміш гомеостатичних ґрунтових організмів (HSO), використовуючи 12 видів корисних мікроорганізмів, включаючи Bacillus subtilus, а також ферментовані трави та іонні мінерали. Призначений для збалансування кишкової флори‚ підтримки шлунково-кишкового та імунного здоров’я‚ Primal Defense доступний у двох простих у використанні формах: порошок і капсули. Primal Defense – це суміш 12 видів пробіотиків‚ включаючи гомеостатичні ґрунтові організми (HSO)‚ з використанням Poten -Процес Zyme і поставляється з цільною харчовою матрицею. Суміш пробіотиків HSO у Primal Defense допомагає підтримувати здоровий травний баланс, підтримує нормальне поглинання та засвоєння поживних речовин, а також допомагає підтримувати здорову імунну систему. Primal Defense створено з використанням наступних пробіотичних видів або їхніх ферментів: Lactobacillus acidophilus; Lactobacillus rhamnosus; Lactobacillus salivarius; Lactobacillus plantarum; Lactobacillus paracasei; Lactobacillus casei; Lactobacillus brevis; Bifidobacterium bifidum; Bifidobacterium breve; Bifidobacterium lactis; Bifidobacterium longum; Bacillus subtilis; і Saccharomyces boulardii. Переваги формули Primal Defense HSO: Сприяє здоровому травному балансу Підтримує нормальне поглинання та засвоєння поживних речовин Допомагає підтримувати комфорт травлення Допомагає підтримувати здорову імунну систему Primal Defense — цільна харчова суміш із 12 пробіотиків із HSO, які допомагають сприяти здоровому балансу травлення.

Офіційний сайт: http: //www.gardenoflife.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Загальна калорійність 0 Загальний жир 0 г / 0% Натрій 5 мг / Білок Кальцій 38 мг / 4% Залізо (у формі іонних рослинних мінералів) 2,3 мг / 13% Запатентована пробіотична суміш HSO 610 мг / Трава ячменю, трава вівса, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus casei, Bacillus subtilis, Lactobacillus brevis, Lactobacillus salivarius ‚ Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus paracasei, Bifidobacterium longum. Іонні рослинні мінерали 285 мг / Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.

Дозування

Дорослі приймають по 1 капсулі 3 рази на день, запиваючи 8 унціями води або соку. Почніть з 1 капсули на день і поступово збільшуйте до рекомендованої кількості. Найкраще приймати натщесерце.

Запобіжні заходи

Перед використанням проконсультуйтеся з медичним працівником.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Memory & Focus for Adults, Меморі та Фокус для дорослих, 6...
(4.8)
3453 грн
Доставлення