Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул

Код: 35330
Основне фото товара Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3326 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.05.2024., без передоплати
MegaSporeBiotic — це пробіотична суміш із 5 спор Bacillus, які, як було клінічно показано, підтримують здорову функцію кишкового бар’єру та загальний імунітет. Двофазний життєвий цикл спор ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 674306523237
Вага: 0.45 кг

Microbiome Labs Пробіотики 60 капсул

Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул

Опис

MegaSporeBiotic — це пробіотична суміш із 5 спор Bacillus, які, як було клінічно показано, підтримують здорову функцію кишкового бар’єру та загальний імунітет. Двофазний життєвий цикл спор Bacillus дозволяє їм залишатися в стані спокою в суворих умовах, поки вони не досягнуть більш сприятливих середовищ, таких як шлунково-кишковий тракт людини. Потрапивши в товстий кишечник, ці сплячі спори можуть перетворитися на свої активні вегетативні форми та почати колонізувати кишечник. Ця унікальна суміш пробіотиків спрямована на ВІДНОВЛЕННЯ кишечника замість повторного посіву пробіотичними штамами, які не можуть перетравлюватися або колонізувати кишечник. MegaSporeBiotic швидко став улюбленим серед лікарів і споживачів.

Офіційний сайт: https://microbiomelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DV Запатентована пробіотична суміш 340 мг (4 мільярди КУО) / †Bacillus Indicus HU36 / †Bacillus Subtilis HU58 / †Bacillus Coagulans (SC-208) / †Bacillus Licheniformis (SL-307) ) / †Bacillus Clausii (SC-109) / †† Добові норми не встановлені. Інші інгредієнти: целюлоза, рослинна капсула (целюлоза та вода)

Дозування

Вік від 5 років: починайте з ½ або 1 капсули під час їжі та збільшуйте дозу, дотримуючись наступного протоколу:Тиждень 1: приймайте 1 капсулу через деньТиждень 2: приймайте 1 капсулу щодняТиждень 3+: приймайте 2 капсули щодня

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні або годуєте грудьми або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Digestive Probiotics)