PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул

Код: 35347
Фото товару PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул
Фото складу PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул
Фото використання PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул
Основне фото товара PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул
3080 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
PyloGuardPyloGuard - це дієтична добавка, призначена для підтримки природних процесів виведення в організмі. Він містить запатентовану Lactobacillus reuteri DSM17648, яка може залучати специфічні організми в ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Microbiome Labs Лактобактерії реутері 30 капсул

PyloGuard Mixed Berry Flavor, Лактобактерії реутері, 30 капсул

Опис

PyloGuardPyloGuard - це дієтична добавка, призначена для підтримки природних процесів виведення в організмі. Він містить запатентовану Lactobacillus reuteri DSM17648‚, яка може залучати специфічні організми в кишечнику та сприяти їх виведенню через травний тракт. Цей конкретний штам L. reuteri спеціально зв’язується з H. pylori у шлунку та підтримує загальний стан травлення. Основні переваги: ✓ Підтримує рівень бактерій у шлунку ✓ Сприяє процесу виведення в організмі ✓ Підтримує мікробіом ✓ Підтримує рівень H pylori вже всередині нормальний діапазонОсновні характеристики: ✓ Культура Lactobacillus reuteri DSM17648, що містить ≥ 1 x 1011 інактивованих клітин/грам ✓ Виготовляється в процесі ферментації та сушіння при низькій температурі, щоб уникнути денатурації ✓ Стабільна в умовах шлунка ✓ Не порушує мікробний баланс кишечника ✓ Формула в сипучий, висушений розпиленням порошок ✓ Стабільний при кімнатній температурі ✓ Підтримано науковими дослідженнями in vitro та in vivo ✓ Безпечний для тривалого щоденного використання (QPS‚ MIC‚ GRAS) ✓ Вироблено та перевірено на перевищення найсуворіших вимог ЄС Стандарти якості (ISO) ✓ Не містить ГМО, лактози та фруктози. Що таке Helicobacter Pylori? Helicobacter pylori (H. pylori) — це грамнегативна бактерія спіралевидної форми, яка поширена в шлунково-кишковому тракті людини. Має спорідненість до кислого середовища слизової оболонки шлунка. За оцінками, до 50% населення світу є носіями H. pylori у своєму шлунково-кишковому тракті. H. pylori поширюється через прямий контакт з людьми або домашніми тваринами через слину, фекалії або заражену їжу чи воду. Зв’язок людства з H. pylori неоднозначний. H. pylori може перебувати в комменсальних або симбіотичних стосунках з людиною-господарем.H. pylori колонізує та розмножується в дванадцятипалій кишці та слизовій оболонці шлунка, секретуючи уреазу, фермент, який перетворює сечовину на аміак. Лужний аміак буферизує природний низький pH шлунка, забезпечуючи оптимальне середовище для життя H. pylori.

Офіційний сайт: https: //microbiomelabs.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30 Кількість на порцію / %DVLimosilactobacillus reuteri 200 мг / DSM 17648 20 мільярдів клітинДенна норма не встановлена. Інші інгредієнти: Нутріоза (кукурудзяний декстрин)‚ Натуральні ароматизатори‚ Вегетаріанська капсула (целюлоза‚ Вода)‚ Клітковина акації. Без молочних продуктів / без сої / без яєць / без горіхів / без штучних ароматизаторів і барвників.

Дозування

Вік 9+: розкрийте 1 капсулу в 8 унцій води та пийте один раз на день натщесерце. Діти віком до 9 років проконсультуйтеся з лікарем.

Запобіжні заходи

УВАГА: якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте будь-які ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігати в недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена або відсутня.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Лактобактерії реутері (Lactobacillus reuteri)
Microbiome Labs, MegaSporeBiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення
Microbiome Labs, FODMATE, Ферменти, 120 капсул
(5)
3405 грн
Доставлення