Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул

Код: 35615
Фото товару Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул
Фото складу Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул
Фото використання Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул
Основне фото товара Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул
(5)
3938 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Токсини навколишнього середовища, стрес і хвороби можуть послабити ваш імунітет і викликати сильну токсикацію це може бути початком хвороби і хвороби. Природні процеси очищення та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Health Concerns Детокс 270 капсул

Health Concerns, Astra Essence, Детокс, 270 капсул

Опис

Токсини навколишнього середовища, стрес і хвороби можуть послабити ваш імунітет і викликати сильну токсикацію; це може бути початком хвороби і хвороби. Природні процеси очищення та балансування організму підтримуються здоровою дієтою, яка включає велику кількість фруктів і овочів, багатих клітковиною, а також регулярними і інтенсивними фізичними вправами. На жаль, навіть цього може бути недостатньо для боротьби зі все більш токсичним середовищем і вашим стрімким, вимогливим способом життя.

Іноді організм потребує трохи ніжного вмовляння, щоб стимулювати його природні реакції та сприяти одужанню. Китайці давно визнали зв'язок розуму і тіла. Коли фізичне тіло погане, його розумова діяльність також може бути порушена. Розгубленість, млявість, втома та навіть злість – усі можливі ознаки того, що ваша система вийшла з рівноваги. Так само можуть виникати такі фізичні симптоми, як слабкість, запаморочення, головні болі, часте сечовипускання та випадання волосся.

Щоб допомогти відновити ваш баланс і життєву силу, одночасно зміцнюючи імунітет, Astra Essence від Health Concerns — це ботанічний тонік, який базується на історичній мудрості традиційної китайської медицини. Ця потужна суміш сильнодіючих трав може допомогти тонізувати кров, відновити баланс нирок, а також активізувати розум і тіло. Ця формула може мати відновлюючі властивості для загального здоров’я та використовується в китайській медицині для лікування певних станів, зокрема:

Кожна таблетка Astra Essence містить такі лікарські трави, як корінь і насіння астрагалу (Huang Qi і Sha Yuan Ji Zi), плід лігуструму (Nu Zhen Zi), корінь хо-шоу-ву, плід ліцею (Gou Qi Zi)‚ реманію (Shu Di Huang). )‚ кора евкомії (Du Zhong)‚ насіння кускути (Tu Si Zi)‚ корінь женьшеню‚ корінь Tang Kuei‚ і плід cornus.

Одна пляшка Astra Essence від Health Concerns містить 270 таблеток, кожна з яких забезпечує 750 мг цих корисних трав. Проконсультуйтеся з фітотерапевтом або лікарем, щоб визначити правильну дозування для вас.

Health Concerns прагне надавати своїм клієнтам якісне лікування травами. Компанія використала терапію травами, яка тисячоліттями використовувалася в традиційній китайській медицині, у більш зручну таблетовану форму.

Офіційний сайт: https: //www.healthconcerns.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порція в контейнері: 90 Кількість на порцію / %DV Власна трав’яна суміш 2‚075 мг / Корінь астрагала, плід лігуструму, екстракт стебла та кореня Fo-Ti, плід ліціуму, екстракт кореня реманії (сирий), екстракт листя евкомії ‚ Корінь азіатського женьшеню‚ Корінь Dong Quai‚ Екстракт плодів азіатського кизилу. Інші інгредієнти: гіпромелоза (рослинна целюлоза)‚ рисові висівки. Піньїнь: Huang Qi‚ nu zhen zi‚ shou wu teng & he shou wu‚ gou qi zi‚ sheng di huang‚ du zhong‚ ren shen‚ dang gui‚ shan zhu yu. Зроблено в США

Дозування

Три капсули 2-3 рази на день між прийомами їжі або за рекомендацією лікаря.

Запобіжні заходи

Як і будь-яку іншу дієтичну добавку, не приймайте без попередньої консультації з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми або перебуваєте під наглядом лікаря з будь-якої причини. Зберігати в недоступному для дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Детокс (Detox and Cleanse)