Dr. Berg, Electrolyte Powder Lemonade, Електроліти, 300 г

Код: 35840
Основне фото товара Dr. Berg, Electrolyte Powder Lemonade, Електроліти, 300 г
(5)
2749 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Поповніть свої електроліти та боріться з втомою за допомогою лимонаду з порошком електроліту Dr. Berg. Цей смачний електролітний порошок легко розчиняється та ідеально підходить для підтримки ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 810110790650
Вага: 0.45 кг

Dr. Berg Електроліти 300 г

Dr. Berg, Electrolyte Powder Lemonade, Електроліти, 300 г

Поповніть свої електроліти та боріться з втомою за допомогою лимонаду з порошком електроліту Dr. Berg. Цей смачний електролітний порошок легко розчиняється та ідеально підходить для підтримки витривалості, гідратації, нормальної роботи м’язів та енергії. Крім того, це кето-дружнє! Кожна порція містить 1000 мг калію і не містить цукру, вуглеводів, мальтодекстрину чи шкідливих добавок.

Електролітний порошок Dr. Berg підтримує зволоження, здоров'я м'язів і заряд енергії. Формула змішана з калієм — інгредієнтом, який часто пропускають для досягнення максимальної ефективності. Ця електризуюча комбінація підтримує рівень енергії від найдрібніших клітин до тренувань для всього тіла. Усе без солодкого мотлоху, який уповільнює вашу роботу.

 

СПИСОК ІНГРЕДІЄНТІВ ТА ФАКТИ ДОПОВНЕНЬ ДЛЯ ЕЛЕКТРОЛІТНОГО ПОРОШКУ ЛИМОНАДУ 50 ПОРЦІЙ

 

 

Форма: Порошок

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 6,3 г / 0,22 унції)

Порцій в упаковці: 50

Рекомендації щодо застосування: змішайте одну мірну ложку в 16 унцій (450 мл) склянки води.

 Кількість на порцію% від добової норми
   
Кальцій (з кальцію лактату)75 мг6%
Магній (з цитрату магнію)120 мг29%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)60 мг%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)40 мг%
Калій (з цитрату калію)1000 мг21%
Мінеральний комплекс100 мг 
   

*Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.

Добова норма (DV) не встановлена.

 

Інші інгредієнти: лимонна кислота (форма без ГМО), натуральний ароматизатор лимонаду, яблучна кислота, органічна стевія reb A 98%

 

 

ОСОБЛИВОСТІ ДЛЯ ЛИМОНАДУ В ПОРОШКУ ЕЛЕКТРОЛІТУ 50 ПОРЦІЙ

 

КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Електролітний порошок Dr. Berg підтримує ваше тіло для підтримки чистого та стабільного рівня енергії.

 

КАЛІЙ — ПОТРЕБА В ЕНЕРГІЇ, ПРО ЯКУ ВИ НЕ ЗНАЛИ

 

Чи відчуваєте ви коли-небудь втому та слабкість? Або, можливо, ви боретеся з втомою, енергетичними збоями, запорами чи відсутністю концентрації? Абсолютно невідомий для більшості людей дефіцит калію може уповільнити роботу всього організму. Це може перешкоджати нормальному проходженню електрики (як енергії, так і нервових сигналів) у вашому тілі. Найнебезпечніше те, що ніхто не знає, наскільки важливий калій.

Без достатньої кількості калію у вас можуть виникнути такі симптоми:

 

Якщо ви відчуваєте деякі з цих симптомів, ви можете страждати від дефіциту калію. Це маловідома проблема, яка може підкратися до вас без попередження.

Нам потрібно від 4700 до 6000 мг калію НА ДЕНЬ. Калій потрібен у більшій кількості, ніж майже будь-який інший мінерал. (1)

Залежно від овочів, які ви їсте, вам доведеться з’їдати від семи до десяти чашок на день, щоб отримати добову дозу калію.

Очікувати цього від будь-кого нереально, коли більшість людей навіть не їдять фруктів щодня. Ваш дефіцит калію може погіршитися через стрес, цукор, кофеїн, надлишок солі та алкоголь.

Порошок електроліту – це просто логічний вибір. Ви можете підтримувати здоровий рівень калію, компенсувати брак овочів або просто підтримувати свою спортивну силу.

Це зручний, легкий і смачний спосіб підтримувати рівень енергії щодня. У 13 РАЗІВ БІЛЬШЕ КАЛІЮ, ніж у звичайних спортивних напоях, ви отримаєте цілих 1000 мг у кожній порції.

 

ЧОМУ ЗВИЧАЙНІ СПОРТИВНІ НАПОЇ МОЖУТЬ НЕ ЗАРАДЖИТИ ВАС ЕНЕРГІЄЮ

Популярні бренди, такі як Gatorade і Powerade, рекламуються вам як золоті ключі, щоб стати струнким, бадьорим і бадьорим. Правда полягає в тому, що вони можуть призвести до НАБІРАННЯ ваги, відчуття втоми та ЗНЕВОДЖЕННЯ.

(Спочатку важко повірити. Але коли ви розумієте, що вони вкладають сотні мільйонів у рекламу, це не так вже й дивно...)

Ці напої можуть уповільнити вас, оскільки вони повні цукру та мальтодекстрину. 

Ваш «здоровий» Gatorade містить 36 грамів цукру. це так дев'ять чайних ложок! Цукор може викликати у вас відчуття втоми, оскільки ваше тіло легко його переробляє, але потім він швидко знижує рівень вашої енергії. 

У популярних енергетичних напоях також НЕ вистачає надзвичайно важливого калію. Який сенс давати своєму тілу всі ці електроліти, якщо ви не можете їх перетравлювати та транспортувати? 

Ці напої просто шкідливі для вас. Ви можете закінчитися втомленим, неконцентрованим і навіть товстішим. Прямо протилежне тому, що ви бачите по телевізору. На відміну від них, Dr. Berg Electrolyte Powder призначений для чистого здоров’я. Перейдіть відразу до хороших речей і дайте своєму тілу поживні речовини, які підтримують його енергією, здоров’ям і зволоженням. 

ДЕЯКІ РЕЧІ, ЯКІ ВСТАНОВИЛИ DR. BERG FORMULA APART ВКЛЮЧАЄ:

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Електроліти (Electrolyte)