Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Пробіотики для жінок, 90 капсул

Код: 36219
Фото товару Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Про...
Фото складу Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Про...
Фото використання Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Про...
Основне фото товара Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Про...
(5)
5886 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.05.2024., без передоплати
Коли справа доходить до пробіотиків, дослідники виявляють, що жінки мають особливі потреби, які виходять за межі здорового кишечника. Жіноча піхва має власний мікробіом – або ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Dr. Mercola Пробіотики для жінок 90 капсул

Dr. Mercola, Complete Probiotics for Women 70 Billion CFU, Пробіотики для жінок, 90 капсул

Опис

Коли справа доходить до пробіотиків, дослідники виявляють, що жінки мають особливі потреби, які виходять за межі здорового кишечника. Жіноча піхва має власний мікробіом – або різноманітну колекцію бактерій – так само, як її кишечник має власний мікробіом. Як і її кишківник, жіноча піхва процвітає завдяки здоровому балансу бактерій і може відчувати проблеми, коли неправильні бактерії виходять з-під контролю. На щастя для жінок, існує штам пробіотичних бактерій, який може сприяти здоров’ю кишечника, а також підтримувати здоров'я вагінального мікробіому... бактерії Lactobacillus. Понад 20 видів пробіотичних бактерій лактобактерій були ідентифіковані в здоровій жіночій піхві. Повні пробіотики для жінок містять 7 найбільш домінуючих видів пробіотиків лактобактерій, які зустрічаються в здоровій піхві жінки. Крім того, ця повна формула містить 3 поширені види біфідобактерій. Дослідники вважають, що біфідобактерії можуть мати подібну захисну або зміцнюючу дію на здоров’я, як і лактобактерії. І ось найкраща частина... Немає потреби мати справу з брудними супозиторіями. Кілька досліджень за участю здорових жінок показують, що пероральний прийом цих спеціальних пробіотичних штамів може призвести до: - Збільшення вагінальних лактобактерій через 60 днів порівняно з групою, яка приймала плацебо - Зменшення кількості дріжджів і небажаних бактеріальних штамів - Колонізації бажаних штамів як у піхві, так і в прямій кишці - Оптимальний вагінальний рН для підтримки здорового вагінального мікробіому - Загальне покращення здоров'я вагінального мікробіому Дослідники виявили, що біфідобактерії та лактобактерії опосередковано підтримують здоров'я жінок через підтримку здоров'я травлення - захоплюючий безпрограшний результат для жінок різного віку!

Офіційний сайт: https://shop.mercola.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Суміш Dr. Mercola для жінок 301 мг / * Lactobacillus acidophilus DDS-1 Lactobacillus plantarum Lactobacillus casei Lactobacillus paracasei Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus gasseri Bifidobacterium lac tis Bifidobacterium bifidum Bifidobacterium longum*Денна норма (DV ) не встановлено. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, капсула з уповільненим вивільненням (гідроксипропілметилцелюлоза, гелланова камедь)‚ фруктоолігосахариди‚ аскорбілпальмітат‚ діоксид кремнію. Без сої / без ГМО / без глютену.

Дозування

Дорослим, як дієтичну добавку, приймати одну (1) капсулу щодня, бажано вранці.

Запобіжні заходи

Тримайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо пломба безпеки пошкоджена. Якщо ви годуєте грудьми, вагітні, приймаєте ліки або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Стабільний до 18 місяців при зберіганні в прохолодному місці ‚ сухе місце. Охолодження не потрібне.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики для жінок (Probiotic For Women)