Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flavor, Омега 3, 200 мл

Код: 36320
Фото товару Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flav...
Фото складу Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flav...
Фото використання Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flav...
Основне фото товара Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flav...
(5)
2885 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Чудовий на смак, тригліцеридний риб’ячий жир з подвійною ефективністю • Кожна чайна ложка містить 2‚500 мг EPA/DHA для оптимальної підтримки здоров’я • Підтримує когнітивні функції ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Омега 3 200 мл

Pharmax, Finest Pure Fish Oil Ultra Liquid Natural Orange Flavor, Омега 3, 200 мл

Опис

Чудовий на смак, тригліцеридний риб’ячий жир з подвійною ефективністю • Кожна чайна ложка містить 2‚500 мг EPA/DHA для оптимальної підтримки здоров’я • Підтримує когнітивні функції та рухливість суглобів і комфорт • Сприяє здоров’ю серцево-судинної системи та здоровому метаболізму ліпідів • Змішується з основними олія апельсина для вишуканого смаку Finest Pure Fish Oil Ultra містить високу концентрацію якісних EPA та DHA у формі біодоступних тригліцеридів. EPA та DHA надзвичайно корисні для здоров’я серцево-судинної системи, оскільки вони сприяють здоровому метаболізму ліпідів, частоті серцевих скорочень, а також функції тромбоцитів і ендотелію. Риб'ячий жир також бере участь у підтримці когнітивного здоров'я, включаючи епізодичну пам'ять і навчання у літніх людей. Крім того, важливість DHA у розвитку мозку немовляти під час вагітності та періоду новонародженості зараз широко визнана. Ці омега-3 жирні кислоти також традиційно використовувалися для підтримки рухливості суглобів і забезпечення комфорту та функції суглобів. Ця формула пропонує риб’ячий жир у формі тригліцеридів, який у клінічних дослідженнях продемонстрував більшу біодоступність, ніж етиловий ефір. Зокрема, одне дослідження повідомило про значно більше збільшення індексу омега-3 після шести місяців прийому добавок тригліцеридів риб’ячого жиру, ніж ідентична доза етилового ефіру. Зі смаком ефірної олії апельсина Finest Pure Fish Oil Ultra забезпечує приємний спосіб отримати фізіологічно значущі рівні EPA та DHA.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції 1 чайна ложка (5 мл) Порції в контейнері Приблизно 40 Кількість на порцію / Калорії 40 Загальний жир 4,5 г / 6%^ Холестерин 15 мг / 5% Риб'ячий жир (з анчоусів, сардин і скумбрії) 4‚500 мг / * Врожайність Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 1‚500 мг / * Докозагексаєнова кислота (DHA) 1‚000 мг / * Загальна кількість омега-3 2600 мг / * * Добова норма (DV) не встановлена ​​^ Відсоткові добові норми (DV) базуються на 2 ‚000-калорійна дієта Інші інгредієнти: олія солодкого апельсина, екстракт листя розмарину, змішаний концентрат токоферолів Містить: Риба (анчоус, сардина та скумбрія)

Дозування

Одну чайну ложку 1-2 рази на день або за вказівкою спеціаліста. Не пийте безпосередньо з пляшки.

Запобіжні заходи

Містить: Риба (анчоус, сардина та скумбрія). Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-який стан здоров'я або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Після відкриття зберігати в холодильнику. Вміст може не заповнювати упаковку, щоб відповідати вимогам маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Pure Encapsulations, O.N.E. Omega, Омега 3, 60 капсул
(5)
3946 грн.
У наявності
Nordic Naturals, Omega-3 690 mg, Омега-3 Лимон, 180 капсул
(4.9)
2352 грн.
Доставка