Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл

Код: 36329
Фото товару Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл
Фото складу Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл
Фото використання Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл
Основне фото товара Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл
(5)
2644 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 14.05.2024., без передоплати
Finest Pure Fish Oil від Pharmax містить високі концентрації EPA та DHA, але практично не має запаху чи смаку риб’ячого жиру.Що таке риб'ячий жир?Риб’ячий жир, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 883196200726
Вага: 0.45 кг

Pharmax Омега 3 200 мл

Pharmax, Finest Pure Fish Oil Orange, Омега 3, 200 мл

Опис

Finest Pure Fish Oil від Pharmax містить високі концентрації EPA та DHA, але практично не має запаху чи смаку риб’ячого жиру.

Що таке риб'ячий жир?

Риб’ячий жир, витягнутий із тканин певної риби, містить омега-3 жирні кислоти, ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA). Обидва типи омега-3 жирних кислот є попередниками ейкозаноїдів (специфічного типу молекули), які, як було показано, зменшують запалення в організмі, а також мають багато інших переваг для здоров’я.

Риба насправді не виробляє омега-3 жирні кислоти, але вона отримує їх, споживаючи мікроводорості (або здобич риби, яка їла мікроводорості). Потім жирні кислоти зберігаються в організмі риби. Вважається, що ці жирні кислоти корисні для лікування певних захворювань, таких як гіпертригліцеридемія, хвороби серця, тривога та депресія. Вони також вивчаються на потенційну профілактичну роль проти раку та макулярної дегенерації.

Перевага Pharmax

Багато людей знають про користь омега-3 жирних кислот, але їм просто не подобається смак риби. У деяких добавках ви можете навіть відчути рибний запах або присмак. Але Pure Fish Oil від Pharmax був спеціально розроблений, щоб не мати запаху та небажаного рибного присмаку.

Переваги добавок EPA та DHA з риб’ячого жиру

Організму потрібен хороший баланс незамінних жирних кислот, щоб працювати на максимальній продуктивності. У стандартній американській дієті люди отримують надлишок омега-6 жирних кислот, які необхідні для запальної реакції організму; але вони можуть викликати надмірне запалення, якщо їх приймати без адекватного балансу омега-3 жирних кислот, таких як EPA і DHA. На цю тему було проведено багато досліджень, і дослідники наразі пропонують оптимальний баланс 1:1, що означає, що для кожної омега-3 жирної кислоти, яку ви споживаєте, ви повинні споживати одну омега-6 жирну кислоту. Згідно з наявними дослідженнями, здоровий діапазон може досягати навіть 4 омега-6 жирних кислот на кожну омега-3. На жаль, стандартна дієта складається з десь від 10 до 20 омега-6 жирних кислот на кожну омега-3. Таке незбалансоване споживання може спричинити непотрібне запалення в організмі‚ що може призвести до різних захворювань‚ у тому числі хвороб серця.

Омега-6 жирні кислоти мають високу концентрацію в обідньому м’ясі, соєвих продуктах, горіхах, насінні та рослинних оліях. Якщо ваша дієта багата цими продуктами на додаток до зернових, але бідна рибою, морськими овочами та насінням льону, у вас, ймовірно, дисбаланс жирних кислот. Добавки до риб’ячого жиру, включаючи DHA та EPA, такі як ті, що містяться в цьому продукті Finest Pure Fish Oil, можуть допомогти зменшити запалення та повернути співвідношення жирних кислот у вашому організмі до нормального.

Поки ви приймаєте цей риб’ячий жир Finest Pure Fish Oil від Pharmax, можливо, ви захочете підтримати зусилля, змінивши баланс омега-жирів у своєму раціоні. Для цього їжте продукти, багаті омега-3, перелічені вище, і уникайте продуктів, багатих омега-6, таких як авокадо, цільнозернові продукти, горіхи, насіння, рослинні олії та будь-які продукти обробки.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1-8 років: 1/4 чайної ложки (2,5 мл)‚ 9+ років: 1 чайна ложка (5 мл) Порції в упаковці: 1-8 років: 80‚ 9+ років: 40 Кількість на чайну ложку: для дорослих і підлітки 9+ років (1 чайна ложка) Калорії 40 калорій з жиру 40 загальних жирів 4,5 г 7% насичених жирів 1 г 4% холестерину 45 мг 15% EPA (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг * DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг * загальна кількість омега-3 1975 мг * (EPA, DHA та інші омега-3, що містяться в олії анчоусів і сардини) протягом 4-8 років (1/2 чайної ложки) Калорії 40 Калорій з жиру 40 Загальний жир 4,5 г 4% насичених жирів 1 г 2% холестерину 45 мг 8% EPA (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг * DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг * Загальна кількість омега-3 1975 мг * (EPA, DHA та інші омега-3, що містяться у вигляді олії анчоуса та сардини) протягом 1-3 років (1 /2 чайної ложки) Калорії 40 калорій з жиру 40 загального жиру 4,5 г * насичені жири 1 г * холестерин 45 мг * EPA (ейкозапентаєнова кислота) 950 мг * DHA (докозагексаєнова кислота) 725 мг * Загальна кількість омега-3 1975 мг * (EPA, DHA) ‚ та інші омега-3, що містяться у вигляді олії анчоусів і сардини) Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. * Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: апельсинова олія, натуральна суміш токоферолів.

Дозування

Дорослі та підлітки (9 років і старше): одна чайна ложка щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста. Діти (1–8 років): половина чайної ложки щодня під час їжі або за вказівкою спеціаліста.

Запобіжні заходи

Вакуумна упаковка для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Після відкриття зберігати в холодильнику. Зберігати в недоступному для дітей.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
Pure Encapsulations, O.N.E. Omega, Омега 3, 60 капсул
(5)
3946 грн.
У наявності
Nordic Naturals, Omega-3 690 mg, Омега-3 Лимон, 180 капсул
(4.9)
2352 грн.
Доставка