Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул

Код: 36332
Фото товару Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул
Фото складу Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул
Фото використання Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул
Основне фото товара Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул
(5)
1541 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Магній — це мінерал, який відіграє ключову роль у багатьох хімічних реакціях, що відбуваються у вашому тілі. Його можна поєднати з яблучною кислотою, хімічною речовиною, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Pharmax Магній 120 капсул

Pharmax, Magnesium Malate, Магній, 120 капсул

Опис

Магній — це мінерал, який відіграє ключову роль у багатьох хімічних реакціях, що відбуваються у вашому тілі. Його можна поєднати з яблучною кислотою, хімічною речовиною, яка природним чином міститься у таких фруктах, як виноград і яблука, щоб утворити малат магнію. Малат магнію можна використовувати для полегшення ряду симптомів. Він може полегшити біль у м’язах, а також біль, пов’язаний з головними болями. Для жінок малат магнію може бути корисним для запобігання спазмів під час менструальних періодів.

Мінерал відіграє важливу роль у виробництві енергії в клітинах‚ і зменшується через виснаження енергії в м’язових клітинах під час фізичних вправ. Таким чином, добавка магнію малат може використовуватися спортсменами, які хочуть максимально використати вироблену енергію та підвищити свої спортивні результати. Малат магнію також може допомогти у видаленні небажаного алюмінію з вашого тіла та підтримувати здоровий ріст ваших нервових клітин.

Дієтичні джерела магнію включають зелені листові овочі, горіхи, коричневий рис, рибу, цільнозерновий хліб, м’ясо та молочні продукти. Однак, навіть якщо ви споживаєте ці продукти регулярно, вашому кишечнику може бути важко поглинати магній, що міститься в них; це особливо вірно, якщо у вас діабет або розлад шлунково-кишкового тракту.

Ви можете приймати вегетаріанські капсули магнію малату Pharmax, щоб підвищити рівень магнію. Ці добавки легко засвоюються та можуть запобігти виникненню таких симптомів дефіциту магнію, як слабкість, втома, втрата апетиту та нудота. Кожна капсула містить мінерал, який допомагає виробляти енергію та сприяє розслабленню м’язів.

Одна пляшка малату магнію містить 120 капсул, яких вистачить на два місяці, залежно від вашої дози.

Pharmax є провідною компанією вже більше 15 років, надаючи харчові добавки, підтверджені результатами досліджень. Компанія пишається суворим контролем якості та незалежним тестуванням усіх своїх нутрицевтичних продуктів. Кожен продукт Pharmax використовує інноваційні виробничі процеси, які максимізують його ефективність для споживачів.

Офіційний сайт: https://www.seroyal.com/our-products/shop-by/by-brand/pharmax.html

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 120 Кількість на порцію / * Магній (магнію малат) 125 мг / 31% * Денна норма (DV). Інші інгредієнти: гіпромелоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат магнію.

Дозування

Одна капсула 2-4 рази на день під час їжі або за призначенням спеціаліста.

Запобіжні заходи

Надійно запечатаний для вашого захисту та свіжості продукту. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення відсутнє або пошкоджене. Зберігати в прохолодному‚ сухому місці. Тримайте в недоступному для дітей місці. Інформація про ризик: у деяких людей може виникнути діарея при дозах, що перевищують 350 мг на день.

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Магній (Magnesium)