Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул

Код: 36470
Фото товару Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул
Фото складу Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул
Фото використання Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул
Основне фото товара Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул
(5)
2331 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Ваше тіло використовує молекули, які називаються ферментами, щоб спонукати клітини працювати ефективніше. Ферменти прискорюють хімічні реакції у вашому тілі, такі як травлення, які відбуваються у ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Transformation Enzymes Ферменти 60 капсул

Transformation Enzymes, Protease 375K, Ферменти, 60 капсул

Опис

Ваше тіло використовує молекули, які називаються ферментами, щоб спонукати клітини працювати ефективніше. Ферменти прискорюють хімічні реакції у вашому тілі, такі як травлення, які відбуваються у ваших клітинах. Коли ви їсте їжу, що містить білок, фермент під назвою протеаза допомагає розщепити білок, щоб ваше тіло могло використовувати його для створення нових клітин, відновлення пошкоджених клітин і сприяння росту. Ваше тіло виробляє власний запас протеази, але інколи виробляє її недостатньо. Якщо це станеться, у вас можуть виникнути розлад травлення та інші проблеми з травленням. Якщо ваше тіло не може перетравлювати білок протягом тривалого часу, це може послабити вашу імунну систему, ускладнити правильну роботу вашої печінки, викликати втому та послабити ваші м’язи.

Protease 375K від Transformation Enzyme Corporation забезпечує ваш організм протеазою, необхідною для забезпечення належного травлення. Єдиним активним інгредієнтом цієї добавки є суміш протеаз, повна ферментів, які розщеплюють білки, які ви споживаєте. На відміну від деяких інших протеазних добавок, Protease 375K не містить екстрактів бромелаїну (ананаса) або папаїну (папаї). У ньому також немає кальцію. Таким чином, ви можете безпечно приймати ці капсули, навіть якщо у вас є непереносимість будь-якого з цих екстрактів або вам потрібно обмежити споживання кальцію.

Одна пляшка Protease 375K від Transformation Enzyme Corporation забезпечує двомісячний запас, якщо приймати одну капсулу щодня, і одномісячний запас, якщо ви приймаєте дві капсули на день; рекомендоване дозування може залежати від порад вашого лікаря. Ці добавки працюють найкраще, якщо приймати їх безпосередньо перед їжею.

З моменту свого заснування в 1991 році Transformation Enzyme Corporation (TEC) вірила, що ви повинні мати можливість насолоджуватися здоровим і щасливим способом життя. Відтоді TEC постачає харчові добавки, які дозволяють людям у всьому світі підтримувати своє здоров’я найзручнішим способом.

Офіційний сайт: https: //www.transformationenzymes.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / суміш протеаз 375‚000 HUT / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: целюлоза та вода.

Дозування

Приймайте одну (1) капсулу два рази на день натщесерце з 8 унцій. води. Додаткові капсули можна приймати під час їжі, щоб покращити перетравлення білків. Використання може бути збільшено відповідно до індивідуальних потреб за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зверніться до свого медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ферменти (Enzymes)
Transformation Enzymes, Protease IFC, Ферменти, 120 капсул
(5)
3836 грн
Доставлення
Transformation Enzymes, Probiotic, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2116 грн
Доставлення