Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул

Код: 36593
Фото товару Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул
Фото складу Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул
Фото використання Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул
Основне фото товара Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул
(5)
1851 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 13.05.2024., без передоплати
М’які капсули з риб’ячим жиром Omega-3 від Country Life можуть забезпечити переваги, пов’язані з риб’ячим жиром. Омега-3 жирні кислоти є незамінними жирними кислотами, необхідними для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 015794044987
Вага: 0.45 кг

Country Life Омега ЕПК ДГК 200 капсул

Country Life, Omega-3 1000 mg Fish Oil, Омега ЕПК ДГК, 200 капсул

Опис

М’які капсули з риб’ячим жиром Omega-3 від Country Life можуть забезпечити переваги, пов’язані з риб’ячим жиром. Омега-3 жирні кислоти є незамінними жирними кислотами, необхідними для правильного функціонування мозку та деяких інших сфер здоров’я.

Альфа-ліноленова кислота (АЛК) є одним з основних типів омега-3 жирних кислот, отриманих з ліноленової кислоти, і вважається єдиною незамінною омега-3 жирною кислотою. Його не може виробляти організм, але можна отримати з овочів, бобів, горіхів, насіння та фруктів. Потрапляючи в організм, ALA перетворюється на ейкозапентаєнову кислоту (EPA) і докозагексаєнову кислоту (DHA). Добавка від Country Life забезпечує оптимальну кількість EPA та DHA для підтримки здоров’я.

Кажуть, що DHA підтримує нейрони та нейротрансмітери в мозку, тоді як EPA може позитивно впливати на здоров’я та функціонування серцево-судинної системи. Коли вони доступні разом, DHA та EPA можуть підтримувати здоров’я серця, покращуючи виробництво оксиду азоту.

Ці омега-3 також можуть сприяти розвитку мозку плода, а також покращувати настрій.

Ці м’які капсули з риб’ячим жиром Омега-3 від Country Life також містять вітаміни Е та С, які можуть надавати антиоксидантну допомогу організму.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 м’яка капсула Кількість на порцію / Калорії 10 калорій з жиру 10 загальний жир 1 г / холестерин 5 мг / вітамін Е (у вигляді D-альфа-токоферолу) 10 МО / 33% риб’ячого жиру для тіла 1‚000 мг (1 грам) / (з морського походження ) ліпідний концентрат жиру риб’ячого тіла – анчоуси, скумбрія, сардина, оселедець, лосось) Забезпечення: Ейкозапентаєнова кислота (EPA) 18% дорівнює 180 мг. Докозагексаєнова кислота (DHA) 12% дорівнює 120 мг. Концентрат часникової олії (Еквівалент 50 мг свіжої цибулини часнику) 0,1 мг / * Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. Інші інгредієнти: желатин, гліцерин, ріжкове дерево (барвник), очищена вода, аскорбілпальмітат. Містить рибу (анчоус, скумбрія, сардина, оселедець, лосось). 100% бичачий желатин, без BSE / без глютену / без дріжджів / без пшениці / без молока / без солі / без цукру / без консервантів, штучних ароматизаторів і підсолоджувачів / без стеарату магнію / без ГМО. Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Дозування

Дорослі приймають одну (1) м’яку капсулу на день. Для найкращого використання приймайте з їжею.

Запобіжні заходи

Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. При виникненні будь-яких побічних реакцій припиніть прийом продукту та зверніться до лікаря. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати при температурі 59°-86°F. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега ЕПК ДГК (Omega EPA DHA)