Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 капсул

Код: 36607
Фото товару Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 кап
Фото складу Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 кап
Фото використання Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 кап
Основне фото товара Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 кап
(5)
1309 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 16.08.2024, без передоплати
Засинайте швидше! 10 мг мелатоніну. Відпочинок і зарядка! Відновлюючий сон дозволяє нашому тілу відпочивати та заряджатися силами, а також має важливе значення для нашого загального ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Мелатонін 60 капсул

Melatonin 10 mg Magnesium Zinc & Vitamin C, Мелатонін, 60 капсул

Опис

Засинайте швидше! 10 мг мелатоніну. Відпочинок і зарядка! Відновлюючий сон дозволяє нашому тілу відпочивати та заряджатися силами, а також має важливе значення для нашого загального здоров’я та імунної системи. Country Life поєднує 10 мг мелатоніну, магнію, цинку та вітаміну С, щоб ви могли швидше заснути, підтримуючи свою імунну систему. MELATONIN 10 MG допомагає швидше заснути та переналаштовує цикл сну та неспання в організмі. МАГНІЙ підтримує здорова нервова система‚ сприяючи розслабленню м’язів. ВІТАМІН С і ЦИНК відіграють важливу роль у підтримці вашої імунної системи та підтримці здоров’я. Сон та імунна система мають двосторонній зв’язок. Імунна відповідь може впливати на сон. У той же час‚ постійний сон підтримує імунну систему‚ забезпечуючи збалансовану імунну функцію. Основні переваги: ​​ Клінічно протестований інгредієнт Сертифікований веганський Сертифікований вміст без глютену Швидше засинайте та підтримуйте свою імунну систему Допомагає заспокоїти зайнятий розум Допомагає розслабити м’язи Гарне джерело антиоксидантів, цинку та вітаміну С Продукт для сну та імунітету в зручній блістерній упаковці

Офіційний сайт: https: //www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Кількість на порцію/ %DV Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти) 9 мг/ 10 % магнію (у вигляді цитрату магнію) 42 мг/ 10 % цинку (у вигляді піколінату цинку) 1,1 мг/ 10 % мелатоніну 10 мг/ добова норма не встановлена . Інші інгредієнти: целюлоза, целюлоза (оболонка капсули), екстракт рисових висівок, діоксид кремнію, рослинна глазур, соняшникова олія.

Дозування

Спосіб застосування: дорослим приймати одну (1) капсулу за півгодини перед сном. Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником.

Запобіжні заходи

Застереження: не для використання особами віком до 18 років. Використовуйте лише перед сном. Не приймайте цей продукт під час керування транспортним засобом або роботи з важкими механізмами. Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте захворювання, приймаєте ліки або плануєте операцію, або якщо ви відчуваєте тривалі проблеми зі сном. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не рекомендується вживати з алкогольними напоями. У разі випадкового передозування зверніться за професійною допомогою. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігати в сухому місці при температурі 59°-86°F. Зберігати в недоступному для дітей. Цей продукт був виготовлений на підприємстві, зареєстрованому згідно з GMP.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Мелатонін (Melatonin)
Country Life, GABA Relaxer, ГАМК, 90 таблеток
(5)
1113 грн
У наявності