Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики, 200 капсул

Код: 36610
Фото товару Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики,...
Фото складу Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики,...
Фото використання Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики,...
Основне фото товара Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики,...
(5)
2402 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 15-20 днів, орієнтовно до 15.05.2024., без передоплати
Power-Dophilus Milk Free 200 вегетаріанських капсул від Country Life забезпечує чотири мільярди живих бактерій, які можуть допомогти вашій травній системі та імунітету. Пробіотики - це ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Country Life Пробіотики 200 капсул

Country Life, Power-Dophilus Dairy Free Probiotic, Пробіотики, 200 капсул

Опис

Power-Dophilus Milk Free 200 вегетаріанських капсул від Country Life забезпечує чотири мільярди живих бактерій, які можуть допомогти вашій травній системі та імунітету. Пробіотики - це живі організми, які мешкають у кишечнику та шлунково-кишковому тракті. Багато людей вважають, що ці організми можуть покращити травлення. Lactobacillus acidophilus, присутній у цій добавці від Country Life, може принести користь, виробляючи вітамін K і лактазу.

Наукові дані стверджують, що лактобактерії - це бактерії, які процвітають у вашому тонкому кишечнику та можуть допомогти підтримувати кисле середовище. Кисле середовище необхідне для запобігання розвитку шкідливих бактерій, дріжджових інфекцій, діареї та інфекцій сечовивідних шляхів. Завдяки більш ніж чотирьом мільярдам бактерій ця оздоровча добавка від Country Life може допомогти в ефективному травленні та навіть підтримувати ваш кишечник здоровим. Зміцніть свою імунну систему за допомогою 200 вегетаріанських капсул без молока Power-Dophilus від Country Life.

Офіційний сайт: https://www.countrylifevitamins.com

Інгредієнти

Розмір порції: 3 капсули Порції в упаковці: 66 Кількість на порцію / Калорії 5 Загальний вміст вуглеводів 1 г / Натрій 36 мг / 2%* Запатентована пробіотична суміш 1,2 г / Комплекс мальтодекстрину Морські полісахариди (екстракт бурих водоростей) Lactobacillus rhamnosus 4,2 мільярда КУО / † лакто ацидофільна паличка 3,6 мільярда КУО / † Bifidobacterium Lactis (Bifidum) 3 мільярди КУО / † Bifidobacterium Longum 1,2 мільярда КУО / †*Відсотки добових норм базуються на дієті з 2‚000 калорій. Денна цінність не встановлена. †Кількість життєздатних клітин на момент виготовлення. Інші інгредієнти: целюлоза (оболонка капсули), целюлоза, стеарат магнію, діоксид кремнію. Без глютену / Веганський / Вегетаріанський / Без дріжджів / Без пшениці / Без сої / Без молока / Без солі / без консервантів / без штучних барвників, ароматизаторів і підсолоджувачів / без ГМО. Цей продукт було виготовлено на підприємстві, зареєстрованому GMP.

Дозування

Дорослі приймають три (3) капсули на день під час їжі або за потреби.

Запобіжні заходи

Як нагадування, обговоріть добавки та ліки, які ви приймаєте, зі своїм медичним працівником. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, приймаєте ліки або плануєте операцію, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Якщо виникнуть будь-які побічні реакції, припиніть прийом продукту та проконсультуйтеся з лікарем. Не приймайте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Найкраще в холодильнику.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)