Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул

Код: 36919
Фото товару Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул
Фото складу Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул
Фото використання Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул
Основне фото товара Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул
(5)
1754 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 5-7 днів, орієнтовно до 03.08.2024, без передоплати
Не містить глютену. Без ГМО сертифікації LE. Підтримує здоровий поділ клітин. Харчова добавка. Соя добре відома як основний продукт рослинної дієти. Але переваги сої виходять далеко за рамки соя ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Life Extension Соєві ізофлавони 60 капсул

Life Extension, Ultra Soy Extract, Соєві ізофлавони, 60 капсул

Опис

Соя добре відома як основний продукт рослинної дієти. Але переваги сої виходять далеко за рамки: соя сприяє здоровому поділу клітин і підтримує довголіття, два важливі аспекти боротьби зі старінням. Користь сої для здоров’я походить від гормономодулюючих і багатих антиоксидантами ізофлавонових сполук, які містяться в соєвому екстракті.

Що таке ультрасоєвий екстракт?

Соя добре відома як основний продукт рослинної дієти. Але користь сої виходить далеко за рамки: соя сприяє здоровому поділу клітин, підтримує довголіття та допомагає підтримувати здоров’я серця. Користь сої для здоров’я походить від гормономодулюючих і багатих антиоксидантами ізофлавонових сполук, які містяться в соєвому екстракті.

Збільште шанси на довголіття на вашу користь за допомогою нашої добавки із соєвими ізофлавонами проти старіння, яка сприяє здоровій роботі клітин.

Переваги ультрасоєвого екстракту

Що таке ізофлавони?

Ізофлавони — це фітоестрогени (рослинні естрогени), які імітують естрогеноподібну активність в організмі. Оскільки вони зв’язуються з клітинними рецепторами естрогену (утримуючи несприятливі сполуки), ці сполуки сої створюють клітинний захисний ефект в організмі. Вони також мають потужні антиоксидантні властивості, головний компонент здорового довголіття. Два основних типи ізофлавонів, які містяться в соєвих бобах (і в цій формулі), — це геністеїн і дайдзеїн. Наша соєва добавка містить екстракт сої, стандартизований до 40% загального вмісту ізофлавонів (забезпечуючи 15% геністеїну та 14% дайдзеїну), тому ви можете отримати максимальну користь від його користі для здоров’я.

Деталі продукту

Багато людей додають сою до свого щоденного раціону та дієти через її користь для здоров’я. Але це може бути особливо корисним для жінок після менопаузи. Соя містить сполуки, звані ізофлавонами, які є фітоестрогенами, які можна знайти в рослинах і можуть мати ефект, подібний ефекту естрогену у вашому організмі. Їх побічні продукти, що виробляються шляхом бактеріальної ферментації в травному тракті, можуть виявляти естрогенну або антиестрогенну активність, залежно від тканини та типу рецептора, на який вони діють. Вони також мають негормональні ефекти, включаючи трансдукцію сигналу та антиоксидантну активність. Ряд рандомізованих контрольованих досліджень також показали, що ізофлавони сої підтримують здоров’я кісток після менопаузи.

Користь фітоестрогенів

Останніми роками зросла кількість фундаментальних наукових, клінічних і харчових досліджень, які досліджують потенційний вплив фітоестрогенів на здоров’я. У соєвих бобах міститься три основних фітоестрогени: геністеїн, дайдзеїн і гліцитеїн. З цих трьох геністеїн є найпоширенішим фітоестрогеном і має біологічну активність, що виходить за межі його взаємодії з рецепторами гормонів. У жінок у постменопаузі в США середнє добове споживання геністеїну становить лише близько 1 мг. Тим часом добове споживання ізофлавонів в Японії, де тривалість життя одна з найдовших у світі, становить 30-40 мг. Інші складові сої також продемонстрували вплив, який допомагає пояснити здоров’я та довголіття азіатського населення, яке споживає велику кількість сої у своєму раціоні.

Соя та її фітоестрогени також привернули значну увагу через їх потенційну роль у зміцненні здоров’я серцево-судинної системи. Клінічні випробування та дослідження на тваринах показали, що споживання соєвих продуктів допомагає підтримувати вже здорові ліпідні профілі крові, включаючи рівні тригліцеридів, холестерину ЛПНЩ і холестерину ЛПВЩ, які вже знаходяться в межах норми. Соєві продукти корисні для серцево-судинної системи та здоров’я в цілому через низький вміст насичених жирів і високий вміст білка, поліненасичених жирів, клітковини, вітамінів, мінералів і біологічно активних сполук, які називаються фітохімічними речовинами.

Дослідження виявляють зв’язок між споживанням сої та серцево-судинним, неврологічним і метаболічним здоров’ям, а також здоровою біологічною функцією та розмноженням клітин. У відповідь на збільшення кількості доказів того, що інші компоненти сої можуть забезпечувати значну захисну дію на клітини, була розроблена композиція, яка містить соєвий екстракт, стандартизований за ізофлавонами, а також ферментовані соєві боби (натто), які можуть надати додаткові переваги. Ферментація натто підвищує біодоступність ізофлавонів і поживних речовин, а також виробляє інші сполуки, які можуть принести користь здоров’ю. Ультрасоєвий екстракт містить ферментовану соєву їжу без ГМО та був переформулований за допомогою екстракту сої, стандартизованого до ізофлавонів.

Рослинна целюлоза (капсула), рисове борошно, діоксид кремнію, рослинний стеарат.

Містить соєві боби.

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу один або два рази на день або за рекомендацією лікаря.

Склад:

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Екстракт сої (насіння) [станд. 40% загальних ізофлавонів (250 мг), що забезпечує 15% геністеїну (93,75 мг), 14% дайдзеїну (87,5 мг)]625 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Соєві ізофлавони (Soy Isoflavones)