Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Трибулус, 120 капсул

Код: 37152
Фото товару Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Три...
Фото складу Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Три...
Фото використання Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Три...
Основне фото товара Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Три...
(5)
1099 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 09.05.2024, без передоплати
Максимальна міцність. Формула швидкої дії. Харчова добавка. Інгредієнти, яким можна довіряти. Без штучних барвників. Без штучних ароматизаторів. Без желатину. Без цукру. Без штучних підсолоджувачів. Без консервантів. Традиційно використовується для: Максимальний тестостерон. Чудове поглинання. Потужна матриця потрійного трибулуса. Розкрийте свій ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.15 кг

Force Factor Трибулус 120 капсул

Force Factor, Fundamentals Tribulus Terrestris Max 500 mg, Трибулус, 120 капсул

Опис

Традиційно використовується для:

Розкрийте свій потенціал

Фундаментальними будівельними блоками чудового здоров’я та благополуччя є інгредієнти, які забезпечують виняткові переваги – потужні сполуки, взяті окремо або в поєднанні, підживлюють преміальне харчування та допомагають нам жити повноцінніше.

Серія Force Factor Fundamentals Max базується на успіху оригінальних формул Fundamentals. Ці потужні добавки включають високоякісні екстракти та науково підтверджені стандарти, призначені для забезпечення істотних результатів життєвої сили.

Максимальні дози ключових компонентів поєднуються з BioPerine та селеном для оптимального засвоєння та ефективності. Ці цілеспрямовані комбінації інгредієнтів працюють швидко та послідовно, щоб отримати потужні результати, даючи вам саме те, що ви хочете, і нічого з того, чого ви не хочете.

Кожна формула Fundamentals Max була спеціально розроблена для поєднання з повною лінійкою добавок преміум-класу Force Factor, допомагаючи вам досягати ваших цілей і повністю розкрити свій потенціал.

Для кожного чоловіка

Чоловікам у всьому світі подобається оригінальна формула Tribulus terrestris Force Factor, тому ми вирішили створити ще більш потужну версію: Tribulus terrestris Max. Важлива добавка для чоловіків будь-якого віку, трибулус традиційно використовувався для підвищення рівня тестостерону та підвищення сексуальної життєвої сили.

Force Factor Tribulus terrestris Max забезпечує величезну дозу 2000 мг цієї універсальної трави в потужній матриці Triple-Tribulus. Це два повних грами з трьох різних джерел Tribulus, включаючи ключовий екстракт, стандартизований на 90% сапонінів, активних сполук, які працюють, щоб отримати всі його неймовірні переваги.

Завдяки поєднанню BioPerine та селену для підвищення біодоступності та засвоєння Tribulus terrestris Max принесе швидкі результати, щоб ви могли повністю розкрити свій потенціал.

Фундаментальне укладання

Усі формули Force Factor Fundamentals були розроблені для поєднання разом, а також з будь-якою іншою добавкою в нашій повній лінійці харчових продуктів преміум-класу.

Використання

Приймати по 4 капсули один раз на день під час їжі.

Композиція

Гіпромелоза, целюлоза мікрокристалічна, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Попередження щодо алергенів: виготовлено обладнанням, яке може обробляти продукти, що містять молоко, яйця, сою, пшеницю, молюсків, рибу, горіхи, арахіс і кунжут.

Склад:
Розмір порції: 4 овочеві капсули
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Селен (як L-селенометіонін)50 мкг91%
Екстракт Tribulus terrestris Triple-Tribulus Matrix (фрукти) (стандартно до 90% сапонінів), порошок Tribulus terrestris (фрукти), екстракт Tribulus terrestris (фрукти) (стандартно до 40% прододіоцину)2000 мг*
Екстракт плодів чорного перцю BioPerine5 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Трибулус (Tribulus)
Himalaya, Tribulus, Трибулус, 60 капсул
(5)
1283 грн.
Доставка