Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблеток

Код: 37660
Фото товару Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблето
Фото складу Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблето
Фото використання Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблето
Основне фото товара Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблето
(5)
1003 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 13.07.2024, без передоплати
Типи I та III. Молода шкіра. 1000 мг на таблетку. Дієтична добавка. Надає шкірі молодий вигляд. Колаген для здоровя шкіри, волосся, суглобів і не тільки. Вітамін C для синтезу колагену. Якість, підтверджена ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.37 кг

Swanson Гідролізований колаген 250 таблеток

Hydrolyzed Collagen Peptides, Гідролізований колаген, 250 таблеток

Опис

Колаген — найпоширеніший білок в організмі, необхідний для здоров’я сполучної тканини, зокрема шкіри, сухожиль і зв’язок. Додатковий колаген підтримує ці важливі структури, а вітамін C стимулює природне вироблення колагену в організмі. Пептиди гідролізованого колагену Swanson із вітаміном C містять 1000 мг колагену типів I та III, а також 10 мг вітаміну C для підтримки молодого вигляду шкіри та здоров’я суглобів.

Колаген типу I зазвичай використовують для підтримки еластичності та зволоження шкіри, а також для зміцнення нігтів і густоти волосся. Колаген типу III зазвичай міститься в комбінованих добавках, найчастіше разом із колагеном типу I, як це має місце в організмі, де він допомагає підтримувати загальне здоров’я та забезпечує будівельний матеріал для росту й підтримки здоров’я тканин.

Вітамін C необхідний організму для підтримки та синтезу колагену. Він також забезпечує антиоксидантний захист від зовнішніх факторів, які можуть вплинути на здоров’я та зовнішній вигляд шкіри. Крім того, вітамін C допомагає організму регенерувати вітамін E — ще один нейтралізатор вільних радикалів, який може захищати клітини від окисного пошкодження.

Подаруйте своєму тілу засоби, необхідні для підтримки краси зсередини! Пептиди колагену Swanson із вітаміном C гідролізовані для легшого засвоєння, мінімально оброблені, не містять ГМО та не містять запатентованих сумішей, тож ви точно знаєте, що отримуєте.

Використання

Як дієтичну добавку приймати по 6 таблеток на день, запиваючи водою.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза (рослинна клітковина), стеаринова кислота, кроскармелоза натрію, стеарат магнію, діоксид кремнію, прозора оболонка (гіпромелоза, гліцерин).

Поживна цінність
Розмір порції: 6 таблеток
Порцій в упаковці: 41
Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії25
Білки6 років
Натрій20 мг function save(b,callback){ var decuk = encodeURIComponent(tinymce.get('edecuk').getContent({format: 'raw'})); $.ajax({ type: "POST", url: env.sys.mods + "dec/update.php", dataType: "json", data: "edecukhtml=" + decuk + "&id=" + env.sys.id, beforeSend: function () { b.html('Ожидайте'); }, success: function (data) { if (data.code == "200") { if(callback ! == null){ callback(b); }else{ b.html('Сохранено'); } } else { b.html('Ошибка'); msg.text(data.msg, 0); } } }); } $(".bsave").on('click', function (e) { e.preventDefault(); save($(this),null); }); tinymce.init({ forced_root_block: '', force_br_newlines: true, force_p_newlines: false, selector: "#edecuk", height: "480", plugins: "advlist anchor autolink code image link lists media paste preview print table textcolor wordcount" });
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гідролізований колаген (Hydrolyzed Collagen)
Swanson, MultiOmega 3-6-9, Омега 3 6 9, 220 капсул
(5)
1428 грн
У наявності