A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул

Код: 39481
Фото товару A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
Фото складу A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
Фото використання A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
Основне фото товара A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул
1024 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
Вітамін D3 у капсулах, що забезпечує природну та високоактивну дозу вітаміну D3, пропонує оптимальний спосіб переконатися, що ви споживаєте достатню кількість цієї важливої жиророзчинної поживної ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

A.C. Grace Company Вітамін D3 100 капсул

A.C. Grace Company, Unique D3 5000 IU, Вітамін D3, 100 капсул

Опис

Вітамін D3 у капсулах, що забезпечує природну та високоактивну дозу вітаміну D3, пропонує оптимальний спосіб переконатися, що ви споживаєте достатню кількість цієї важливої ​​жиророзчинної поживної речовини. Оскільки він міститься лише в небагатьох дієтичних джерелах, часто потрібне збагачення, наприклад молоко та інші харчові продукти, що робить добавки вітаміну D3 корисними для багатьох дієт.

УНІКАЛЬНІ капсули з вітаміном D3 забезпечують високоефективну кількість природного вітаміну D, який називається D3. Цей жиророзчинний вітамін природним чином міститься лише в кількох продуктах, тому його часто збагачують у молоці та інших продуктах. Вітамін D також може утворюватися в організмі при достатньому впливі на шкіру сонячного світла. Його основна біологічна функція полягає в підтримці нормального рівня кальцію та фосфору в крові для формування та підтримки міцності кісток. Вітамін D також працює з низкою інших вітамінів, мінералів і гормонів, сприяючи мінералізації кісток, метаболізму глюкози, нервово-м’язовій функції та загальному здоров’ю.

Коли споживання вітаміну D нижче рекомендованих рівнів або перебування на сонці обмежене, може виникнути дефіцит. Погане засвоєння та порушення функції нирок також можуть погіршити статус вітаміну D. Достатня кількість вітаміну D разом із здоровою дієтою та програмою фізичних вправ можуть бути важливими способами зниження ризику.

Вітамін D3 є ключовим елементом для підтримки здоров'я кісток, але люди, які живуть у північних регіонах або ті, хто не живе вдома, можуть не отримувати достатнього впливу для його вироблення. Більш темний відтінок шкіри та сонцезахисний крем також можуть обмежити вироблення організмом вітаміну D3, що призводить до дефіциту в деяких людей. Щоб забезпечити належний рівень здоров’я, ці групи повинні розглядати добавки як варіант. Вітамін D3, отриманий від сонця, є важливою поживною речовиною для всіх людей, однак жителі північних регіонів із темнішою шкірою або ті, хто регулярно користується сонцезахисним кремом, можуть мати труднощі з природним засвоєнням достатньої кількості цього життєво важливого вітаміну. Добавки можуть допомогти подолати цей розрив і гарантувати, що люди залишатимуться здоровими та сильними. Добавки з вітаміном D3 є безпечним і ефективним способом запобігання таким захворюванням, як остеопороз. Для тих, хто обмежено перебуває на сонці або має проблеми з мальабсорбцією, можна безпечно приймати дози до 5000 МО; однак надмірні кількості можуть призвести до ризику токсичності.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула. Порція в упаковці: 100

Кількість на порцію / %DV

Вітамін D3 (як холекальциферол) 125 мкг / 625%

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), L-лейцин і діоксид кремнію.

Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби та кукурудза. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів.

Сертифікат GMP

Дозування

Дорослі: 1 капсула на день під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
A.C. Grace Company, Iron Up Liquid Grape, Залізо, 60 мл
(5)
2090 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, Unique E, Вітамін Е, 120 капсул
(5)
2495 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, Unique E, Вітамін Е, 30 капсул
(5)
710 грн
Доставлення
A.C. Grace Company, Unique K2, Вітамін K2, 60 капсул
(5)
1532 грн
Доставлення