PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resistant капсул

Код: 40080
Фото товару PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resista
Фото складу PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resista
Фото використання PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resista
Основне фото товара PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resista
1255 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 10.10.2024, без передоплати
Hyperbiotics робить революцію в галузі пробіотиків завдяки передовим дослідженням і розробці першокласних формул. Завдяки своїй місії сприяння оздоровленню вони щодня допомагають людям досягати кращого здоровя ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Hyperbiotics Пребіотики 30 Acid Resistant капсул

PRE+PRO: Advanced Strength Probiotic, Пребіотики, 30 Acid Resistant капсул

Опис

Hyperbiotics робить революцію в галузі пробіотиків завдяки передовим дослідженням і розробці першокласних формул. Завдяки своїй місії сприяння оздоровленню вони щодня допомагають людям досягати кращого здоров’я та благополуччя. Приєднуйтесь до подорожі до преміального здоров’я з Hyperbiotics.

КРАЩА ЖИВУЧІСТЬ ЗАВДЯКИ КИСЛОТОСТІЙКИМ КАПСУЛАМ. Ця формула PRE+PRO захищає корисні бактерії в кислотостійкій капсулі. Це захищає пробіотики від шкідливої ​​шлункової кислоти, дозволяючи їм процвітати у вашому кишковому тракті та забезпечувати максимальну користь.

Удосконалений ПРЕБІОТИК ТА ПРОБІОТИК. Поліпште своє загальне самопочуття за допомогою цієї передової формули сили. Ви отримаєте 60 мільярдів КУО та 100 мг пребіотиків FOS у кожній кислотостійкій капсулі, що дає вам ідеальне поєднання пребіотиків та пробіотиків. Відчуйте оптимальне здоров’я від верху до низу з цією потужною добавкою.

ПІДТРИМУЙТЕ ВАШЕ ТРАВЛЕННЯ. Дослідження штамів PRE+PRO показало, що вони сприяють травленню та сприяють засвоєнню поживних речовин. Це означає, що ваш вибір здорової їжі та добавок буде ще ефективнішим у сприянні загальному самопочуттю. Довіртеся нам, ми допоможемо вам оптимізувати своє харчування.

ПРОЖИВАЙТЕ БІЛЬШЕ ЗДОРОВИХ ДНІВ. Підтримуйте міцну імунну систему за допомогою PRE+PRO Advanced Strength - він допомагає відновити здорові бактерії для підтримки вашого травного та імунного здоров’я, враховуючи, що 80% вашої імунної системи розташовано у вашому кишечнику. Ми віримо, що здоровий спосіб життя має бути доступним кожному.

ПІДТРИМУЙТЕ СВІЙ НАСТРІЙ ТА ЕНЕРГІЮ. Ваш кишечник має вирішальне значення для вашого імунітету, тому здоров’я мікробів є головним пріоритетом. Підтримуйте своє самопочуття за допомогою L. plantarum (DSM 6595) від PRE+PRO, клінічно вивченого інгредієнта, який зміцнює як ваш імунітет, так і верхні дихальні шляхи.

ПРЕМІУМ ПРОБІОТИЧНА ДОБАВКА. Ця формула виготовлена ​​виключно на рослинній основі, не містить ГМО та не містить молочних продуктів, глютену, сої, горіхів та активних дріжджів. Не додається додатковий цукор, штучні ароматизатори, штучні барвники чи консерванти.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 капсула Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / %DV

Запатентована пробіотична суміш 190 мг / (60 мільярдів КУО) L. plantarum (DSM 6595) L. casei (SD-5842) L. rhamnosus (DSM 6594) L. paracasei (DSM 13434) L. acidophilus (SD-5212)

Фруктоолігосахариди (FOS) 100 мг /

Денна норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, оболонка капсули (гідроксипропілметилцелюлоза, вода, ацетат сукцинат гіпромелози), стеарат магнію, діоксид кремнію.

вегетаріанська; Без ГМО; Без дріжджів; Без молочних продуктів, без сої, без глютену, без пшениці, без горіхів, без консервантів, без цукру, без штучних барвників та ароматизаторів.

Дозування

Приймати по 1 капсулі в день натщесерце.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пребіотики (Prebiotic)
PRO-15 The Perfect Probiotic 5 Billion CFU, Пробіотики, 60 таб...
(4.9)
1595 грн
Доставлення
GBX-Focus Gut-Brain Connection 6 Billion, Підтримка мозку, 60 ...
(5)
1701 грн
Доставлення
PRO-Kids Sugar Free Tangy Orange, Пробіотики для дітей, 60 Mic...
(5)
1195 грн
Доставлення