Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул

Код: 40316
Фото товару Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул
Фото складу Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул
Фото використання Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул
Основне фото товара Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул
1954 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 28.09.2024, без передоплати
ЩО ТАКЕ ТРЕОНІН? Отримайте переваги треоніну - незамінної амінокислоти, яка не може вироблятися організмом - споживаючи її з їжею або приймаючи добавки. Треонін є критично ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Montiff L-Трінеон 100 капсул

Montiff, Pure L-Threonine 500 mg, L-Трінеон, 100 капсул

Опис

ЩО ТАКЕ ТРЕОНІН? Отримайте переваги треоніну - незамінної амінокислоти, яка не може вироблятися організмом - споживаючи її з їжею або приймаючи добавки. Треонін є критично важливим для правильного білкового балансу та функціонування, а також для циклу Кребса. Це була остання амінокислота, яка була відкрита як життєво важлива для біосинтезу білка ще в 1935 році. На жаль, лише невелика кількість треоніну може бути знайдена в зернах, що може призвести до його дефіциту, особливо для вегетаріанців або людей з низьким вмістом білка. дієта. Нестача треоніну може призвести до дратівливості. На щастя, Montiffs All-Basic, Gluca-Balance і Super-Sports Amino Acid Formulas містить треонін у своїх інгредієнтах. Ця важлива поживна речовина також має ліпотропні властивості, які допомагають уникнути жирових відкладень у печінці. Вважається також, що він потенційно впливає на метіонін і аспарагінову кислоту, допомагаючи в профілактиці ожиріння печінки, яке є характерним для дієт з низьким вмістом білка. Треонін є попередником гліцину і присутній у вашому серці, центральній нервовій системі та скелетних м’язах. Він зміцнює імунну систему, виробляючи антитіла, допомагаючи нам боротися з хворобами. Це навіть потенційно корисно для людей з БАС і РС.

ТРЕОНІН ТА ALS (бічний амойтрофічний склероз або хвороба Лу Геріга) ЩО ТАКЕ ALS? ALS, також відомий як хвороба Лу Геріга, є смертельним неврологічним станом, який впливає на контроль м’язів і викликає прогресуючі симптоми, такі як слабкість, атрофія, судоми та труднощі з розмовою та ковтанням. У США щороку діагностують АЛС у понад 4000 людей, переважно у віці від 40 до 70 років. Хоча хвороба зазвичай призводить до смерті через 2-4 роки, деякі пацієнти живуть значно довше, причому 5% живуть 10 років і більше. У 1993 році дослідники ідентифікували ген, який у деяких випадках викликає БАС. Цей ген може призвести до пошкодження вільними радикалами, що призводить до дегенерації ферменту під назвою супероксиддисмутаза. В інших випадках причиною може бути метаболічний дефект центральної нервової системи, що впливає на рухові нейрони. Дослідження показали, що надмірні рівні збуджуючих амінокислот, таких як аспартат і глутамат, відіграють певну роль у розвитку БАС. І навпаки, також було відзначено зниження гліцину в центральній нервовій системі. Хоча існує гіпотеза, що підвищення рівня гліцину може бути корисним, введення цієї амінокислоти є неефективним, оскільки вона не проникає в центральну нервову систему. Проте треонін є попередником гліцину і може бути ефективним у зменшенні деяких симптомів, оскільки він може проникати в ЦНС. Піридоксаль 5'фосфат необхідний для перетворення треоніну в гліцин. Руйнівний вплив АЛС підкреслює необхідність продовження досліджень ефективних методів лікування цієї виснажливої ​​хвороби.

ТРЕОНІН ТА ЙОГО ВПЛИВ НА БАС Доктор Б. Паттен, Університет Бейлора. College of Med., 1988, призначав 2-4 грами треоніну 15 пацієнтам щодня протягом 10 місяців. Покращення відбулося протягом 48 годин лікування, включаючи кращий голос, менше слинотечі, зменшення фасцікуляцій, збільшення енергії та ковтання та зменшення спастичності. З 15 досліджуваних пацієнтів у 7 відбулося певне покращення, у 3 – незначне покращення, а у 5 стан залишився без змін. Чим більша вираженість симптомів у цих пацієнтів, тим різкіші покращення спостерігалися. Деякі дослідники згодом вивчали треонін з різноманітними та іноді непереконливими результатами. Добавки треоніну виявляються найбільш ефективними, якщо їх вводити до того, як відбулося значне пошкодження нейронів. Оскільки активний B-6 необхідний для перетворення треоніну на гліцин, пропонується піридоксаль 5'-фосфат, а також B-комплекс у капсулі з P 5'P (вміст можна вилити та змішати з напоєм або легкою їжею). , якщо необхідно). Крім того, високоякісний чистий треонін слід приймати в капсульованій формі або порошку для полегшення ковтання. Треонін не слід приймати з білком або конкурентними амінокислотами, такими як тирозин, фенілаланін, триптофан, аланін і серин, а також амінокислотами з розгалуженим ланцюгом, лейцином, ізолейцином, валіном, оскільки вони можуть пригнічувати поглинання треоніну в мозок. . РОЗСІЯНИЙ СКЛЕРОЗ (РС) – ще одне нервово-м’язове захворювання, на яке може впливати треонін. У подвійному перехресному дослідженні в Mass. Gen. Hospital, 1992, доза 7,5 грамів на день була призначена 26 пацієнтам з РС, у яких спостерігалося зменшення спастичності.

Інгредієнт

Інгредієнти в одній капсулі:

Чистий L-треонін 500 мг

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію, желатин.

Дозування

Приймати по 1-2 капсули на день, запиваючи водою або фруктовим соком.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
L-Трінеон (L-Threonine)
Montiff, Pure GABA 500 mg, ГАМК, 100 капсул
(5)
1524 грн
Доставлення