Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул

Код: 40320
Фото товару Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул
Фото складу Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул
Фото використання Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул
Основне фото товара Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул
(5)
3746 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
ЩО ТАКЕ АМІНОКИСЛОТИ?Відкрийте для себе основні компоненти білка: амінокислоти. Ці маленькі кристалічні молекули діють як алфавіт, визначаючи структуру та функції білка. Завдяки 20 основним амінокислотам, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Montiff Амінокислоти 200 капсул

Montiff, All-Basic 677 mg, Амінокислоти, 200 капсул

Опис

ЩО ТАКЕ АМІНОКИСЛОТИ?

Відкрийте для себе основні компоненти білка: амінокислоти. Ці маленькі кристалічні молекули діють як алфавіт, визначаючи структуру та функції білка. Завдяки 20 основним амінокислотам, які виробляють понад 1600 речовин в організмі, вони складають колосальні 3/4 твердої речовини тіла. Від м’язів до крові та гормонів і ферментів, амінокислоти необхідні для здорової імунної системи та неврологічних функцій. На жаль, багатьом із нас важко знайти належний баланс, необхідний для оптимального здоров’я, через оброблені харчові продукти, суворі дієти та інші фактори. Ось де на допомогу приходить ALL-BASIC. Ця рекомендована добавка може допомогти відновити баланс у вашій системі, покращити баланс азоту та боротися з виснаженням тканин, а також підтримувати ваше харчування та здоров’я. Не пропустіть життєво важливі переваги амінокислот - спробуйте ALL-BASIC сьогодні!

ДЕЯКІ ПЕРЕВАГИ ALL-BASIC FORMULA:

• Найякісніші L-кристалічні сингулярні амінокислоти, легко доступні для належного використання та метаболізму. • АЛЬФА-ЛІПОЄВА КИСЛОТА, потужний антиоксидант для додаткового захисту від вільних радикалів і пошкодження клітин. • ТАУРИН для підтримки серця, антиоксидантних властивостей і неврологічного здоров'я. • АРГІНІН HCL для імунної функції та серцево-судинних властивостей. Це допомагає збільшити виробництво оксиду азоту, який важливий для ендотеліальних клітин. • ЛІЗИН, який міститься мало у вегетаріанській дієті, може пригнічувати такі віруси, як герпес та EBV, і міститься в м’язовій та сполучній тканинах. Формула ALL-BASIC має належний баланс лізину та аргініну. • L-ТИРОЗИН ТА N-АЦЕТИЛ-L-ТИРОЗИН, які швидко проникають через гематоенцефалічний бар'єр, підвищують рівень катехоламінів (як правило, низький при депресії) і для належного неврологічного балансу. • АМІНОКИСЛОТИ З РОЗГЛАГУВАНИМ ЛАНЦЮГОМ, ЛЕЙЦИН, ІЗОЛЕЙЦИН ТА ВАЛІН у належному балансі для здорової м’язової тканини. • ГЛЮТАМІН для здоров'я м'язової тканини, неврологічного та шлунково-кишкового тракту, підтримки імунної системи та сприяння правильній глюкогенній функції. • ГЛЮТАМІНОВА КИСЛОТА важлива для неврологічного здоров'я та є попередником ГАМК. • АЛАНІН допомагає стабілізувати рівень глюкози в крові. • ОРНІТИН-?-КЕТОГЛУТАРАТ, потужна сполука та попередник аргініну, глутаміну, проліну та альфа-кетоїзокапорату. Він має потужний вплив на секреторні клітини та впливає на такі гормони, як інсулін і гормон росту людини. Він стимулює імунні клітини та дії ДНК гепатоцитів і важливий для синтезу білка. Орнітин-?-кетоглутарат також важливий для сприяння загоєнню у хірургічних, травматологічних і виразкових пацієнтів. • ПРОЛІН є основною амінокислотою, яка міститься в колагені та хрящах і важлива для підтримки молодості здорової шкіри, а також для підтримки та відновлення сполучної тканини для догляду за суглобами. Він також необхідний для імунної системи. • МЕТИОНІН запобігає відкладенню та злипанню жирів у печінці за рахунок ліпотропних факторів, а також сприяє правильній роботі жовчного міхура. Він також має потужні антиоксидантні властивості. • ЦИСТИН сприяє відновленню тканин, входить до складу молекули інсуліну і корисний при таких дерматологічних проблемах, як псоріаз та екзема. • АСПАРАГІНОВА КИСЛОТА сприяє захисній функції та детоксикації печінки. • ФЕНІЛАЛАНІН є попередником адреналіну та хімії катехоламінів, і його було визнано корисним у станах млявості та надзвичайної розумової втоми. • ГЛІЦИН важливий для правильного балансу глюкози, утворення колагену, синтезу креатину, здоров'я передміхурової залози та бере участь у центральній нервовій системі. Він необхідний для метаболізму жовчних кислот і є біохімічною складовою трипептиду глутатіону, який є важливим антиоксидантом.

Інгредієнт

Інгредієнти на кожну капсулу 677 мг:

Альфа-ліпоєва кислота та наступні амінокислоти: L-лізин HCL, L-ізолейцин, L-глутамін, L-тирозин, L-треонін, L-аланін, L-лейцин, L-гістидин, L-аргінін HCL, L-аспарагінова кислота. Кислота, L-валін, орнітин і кетоглутарат, L-метіонін, L-цистин, L-глутамінова кислота, гліцин, L-фенілаланін, N-ацетил L-тирозин, L-серин, таурин, L-пролін.

Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію, желатин.

Не містить крохмалю, кукурудзи, молока, пшениці, дріжджів, цукру, яєць, солі, штучних барвників, сполучних речовин, ароматизаторів, консервантів або рибних продуктів.

Дозування

1-4 капсули тричі на день за 30 хвилин до їди, запиваючи повною склянкою фруктового соку або води.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Амінокислоти (Amino Acids)
Montiff, Pure GABA 500 mg, ГАМК, 100 капсул
(5)
1489 грн
Доставлення