Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г

Код: 40751
Фото товару Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г
Фото складу Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г
Фото використання Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г
Основне фото товара Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г
(5)
2274 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Відкрийте для себе колагени з чистих джерел найкраще рішення для молодості шкіри, зменшення дискомфорту та оптимального самопочуття. Відчуйте силу єдиної науково розробленої колагенової добавки, яка дійсно ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Organixx Колаген 170 г

Organixx, Clean Sourced Collagens, Колаген, 170 г

Опис

Відкрийте для себе колагени з чистих джерел: найкраще рішення для молодості шкіри, зменшення дискомфорту та оптимального самопочуття.

Відчуйте силу єдиної науково розробленої колагенової добавки, яка дійсно забезпечує результати.

Розкрийте секрет молодшого вигляду шкіри, зменшення болю та відновлення організму.

Колагени з чистих джерел — це вершина біодоступності, що забезпечує максимальну ефективність кожної порції.

Зміцніть свій загальний стан здоров’я та випромінюйте впевненість за допомогою найкращої колагенової добавки, доступної вже зараз.

Отримайте найкращу колагенову матрицю з п’ятьма типами колагену – типи I, II, III, V та X, отримані від корів, які годували травою, виловленої риби, курки без антибіотиків та мембрани яєчної шкаралупи – усе це в кожній порції! Покращуйте засвоєння колагену за допомогою Camu Camu, потужного джерела вітаміну С, який допомагає вашому організму використовувати колаген, який ви приймаєте. Покращуйте вироблення колагену за допомогою вишні ацероли, забезпечуючи біодоступний вітамін С і низку фітонутрієнтів, які гарантують, що ваше тіло розпізнає та використовує вітамін С для виробництва колагену. Підтримуйте утворення колагену за допомогою екстракту хвоща (кремнезему), забезпечуючи необхідні «будівельні блоки» для колагену для відновлення шкіри, суглобів, м’язів тощо. Забезпечте ефективну доставку колагену за допомогою глюконату цинку, спрямовуючи колаген у ті ділянки вашого тіла, де він потрібен для відновлення, омолодження та відновлення. Відчуйте чудову добавку колагену з 150 мг триптофану, перетворюючи наші колагени на повноцінний білок, який ваше тіло може розпізнавати та використовувати краще, ніж 99% добавок колагену на ринку.

Відкрийте для себе карколомну силу очисних колагенів Organixx Clean Sourced. Ці колагенові добавки без запаху, смаку та грудок є обов’язковим доповненням до вашої щоденної рутини. Додавайте їх без особливих зусиль у свої улюблені страви чи напої, щоб отримати широкий спектр переваг для здоров’я. Відчуйте трансформаційний ефект сприяння здоров’ю волосся, шкіри та нігтів, підтримці функції та рухливості суглобів, покращенню травлення та здоров’я кишечника, а також прискоренню метаболізму для спалювання впертого жиру. Не пропустіть це революційне рішення для вашого здоров’я.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 мірна ложка (приблизно 8,5 г) Порцій в упаковці: 20

Кількість на порцію / %DV

Калорії 32 Загальна кількість вуглеводів 0 г / 0% Харчові волокна 0 г / 0% Цукри 0 г / + Білок 8 г / 18% Вітамін С 8,8 мг / 14% Вітамін B6 2 мг / 100% Цинк (у вигляді глюконату цинку) 2 мг / 20% Натрій 45 мг / 2 % мультиколагенової суміші 8,5 г / + пептиди колагену, вирощеного на травах, гідролізований білок у бульйоні з бичачого кісткового бульйону, концентрат колагену в чистому морському виловленому рибі, пептиди колагену з яєчної шкаралупи, триптофан, Вишня ацерола (натуральна джерело вітаміну С)‚ Камю Камю (природне джерело вітаміну С)‚ Діоксид кремнію з органічного хвоща‚ Глюконат цинку‚ та піроксидину гідрохлорид (вітамін B6)

Відсоток добової норми (на основі 2‚000 калорій на день + % добової норми не встановлено.

Містить рибу (дикорослий аляскинський минтай) та яйця.

~

[Амінокислотний профіль]

Аланін 615 мг Аргінін 580 мг Аспарагінова кислота 406 мг Цистеїн 8 мг Гліцин 1430 мг Гістидин 86 мг Гідроксипролін 809 мг Ізолейцин 99 мг Лейцин 228 мг Лізин 244 мг Метіонін 122 мг Фенілаланін 45 мг пролін 984 мг серин 215 мг треонін 122 мг триптофан 150 мг тирозин 54 мг валін 170 мг

Незамінна амінокислота

Без ГМО / без глютену / без молочних продуктів

Дозування

Дорослі суміші прибл. 1 мірна ложка на 8-12 унцій води або соку.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Колаген (Collagen)
Organixx, ProBiotixx+, Пробіотики, 60 капсул
(5)
2801 грн
Доставлення
Organixx, Iodine, Йод, 29.6 мл
(5)
1749 грн
Доставлення