Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.28 мл

Код: 40794
Фото товару Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.2
Фото складу Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.2
Фото використання Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.2
Основне фото товара Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.2
(5)
858 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Відчуйте силу природи за допомогою сиропу з кори черешні староіндійського походження Planetary Herbals. Ця потужна суміш рослинних рослин Північної Америки та Китаю розроблена спеціально для ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Planetary Herbals Ехінацея 118.28 мл

Old Indian Wild Cherry Bark Syrup with Echinacea, Ехінацея, 118.28 мл

Опис

Відчуйте силу природи за допомогою сиропу з кори черешні староіндійського походження Planetary Herbals. Ця потужна суміш рослинних рослин Північної Америки та Китаю розроблена спеціально для підтримки вашої дихальної системи. Завдяки унікальному поєднанню заспокійливих трав і рослинних компонентів, що тонізують легені, цей сироп є обов’язковим доповненням до вашого кабінету трав’яних добавок.

Ми дуже ретельно готуємо кожну пляшку староіндійського сиропу з кори дикої черешні. Цей ретельний процес включає холодний настій кори черемхи, відвар коренів, кори і насіння і гарячий настій листя і квітів. Це гарантує збереження ефірних олій і концентрованих екстрактів трав, що забезпечує повну користь кожного інгредієнта.

Сила природи в кожній краплі цього сиропу. Ми ретельно відібрали класичні традиційні трави, такі як оман, борщівник, ісоп і коров’як з Північної Америки, і поєднали їх з листям мушмули, рябчиком і платикодоном з китайського травництва. Ми також додали інші трави, зокрема ехінацею, відому своїми властивостями зміцнення імунітету.

Цей унікальний процес екстракції відображає суть кожного рослинного продукту, використовуючи як свіжі, так і сухі трави. Це гарантує, що ви отримаєте найякіснішу та найефективнішу формулу. Довіртеся турботі та досвіду, які використовуються для створення сиропу з кори староіндійської дикої вишні Planetary Herbals, вашої комплексної сезонної добавки для здоров’я.

Інгредієнт

Розмір порції: 1 столова ложка (приблизно 15 мл)

Кількість речовини у порції /

Калорійність 50 Власна суміш екстрактів: 15 мл листя йерба Санта, корінь оша, корінь оману, квітка оману, бутон грінделії, корінь ехінацеї пурпурової, кора чорної вишні, лист хоругу, надземні частини ісопу, корінь платикодону, корінь алтея ‚ Насіння абрикоса‚ Лист коров’яку‚ Корінь солодки, лист кропиви дводомної, кора білої сосни, корінь дягеля, лист мушмулу, цибулина чжецзянського рябчика.

Інші інгредієнти: мед, зерновий спирт (25% за об'ємом) і очищена вода.

Дозування

Приймати кожні 2 години за потреби: Дорослі: 1 столова ложка (приблизно 15 мл) Діти: 1 чайна ложка (приблизно 5 мл) Малюки: 1/2 чайної ложки (приблизно 2,5 мл). Не перевищуйте 6 доз протягом 24 годин.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Ехінацея (Echinacea)