Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул

Код: 41254
Фото товару Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул
Фото складу Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул
Фото використання Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул
Основне фото товара Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул
(5)
2696 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 31.05.2024, без передоплати
Зміцніть свою імунну систему за допомогою QuerciSorb найкраща добавка для підтримки імунітету. Попрощайтеся з проблемами зі здоровям і привітайте загальне самопочуття! QuerciSorb насичений кверцетином, потужним ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Tesseract Medical Кверцетин 90 капсул

Tesseract Medical, QuerciSorb-SR, Кверцетин, 90 капсул

Опис

►Зміцніть свою імунну систему за допомогою QuerciSorb: найкраща добавка для підтримки імунітету. Попрощайтеся з проблемами зі здоров’ям і привітайте загальне самопочуття! QuerciSorb насичений кверцетином, потужним антиоксидантом, який міститься в суперпродуктах. Науково доведено, що цей потужний флавоноїд покращує здоров’я вашого серця, серцево-судинної системи та підтримує вашу імунну функцію.

►Підтримуйте збалансовану реакцію на запалення за допомогою QuerciSorb Боретеся із запаленням? Не дивіться далі! QuerciSorb - це дієтична добавка рослинного походження, яка допомагає регулювати запальну реакцію вашого організму. Зміцнюючи вашу імунну функцію, ця добавка сприяє зміцненню загального здоров’я та покращенню самопочуття.

►Візьміть під контроль здоров'я серцево-судинної системи за допомогою QuerciSorb. Більше не йдіть на компроміс із здоров'ям серцево-судинної системи! QuerciSorb, розроблений на основі передової технології Tesseract, забезпечує чудову біодоступність порівняно з іншими капсулами кверцетину. Відчуйте переваги інгібування окислення холестерину ЛПНЩ і насолодіться оптимальним серцево-судинним і респіраторним здоров’ям.

►Розкрийте свій потенціал здоров'я з Tesseract Ласкаво просимо в нову еру відновлення здоров'я! Революційні харчові добавки Tesseract розроблені, щоб підтримувати людей у ​​сучасних дієтах і навколишньому середовищі. Ці добавки спеціально розроблені для максимальної біодоступності, гарантуючи, що ви отримаєте максимальну користь від кожної дози.

►Відчуйте різницю Tesseract Не погоджуйтеся на звичайні добавки, коли ви можете отримати надзвичайне! Порівняйте ефективність продуктів Tesseract з такими популярними брендами, як Thorne, Pure, Jarrow тощо. Відкрийте для себе неперевершену силу Tesseract.

Інгредієнт

Розмір порції: одна капсула. Порцій в упаковці: 90

Кількість на порцію / %DV

Комплекс кверцетину 350 мг /

Денна норма (DV) не встановлена.

Інші інгредієнти: волоконна матриця гамма-декстрину CyLoc, капсула гіпромелози (отриманої з целюлози), целюлоза, лаурат кальцію, лейцин, рослинна амілаза та діоксид кремнію. Покращена розчинність кверцетину (з екстракту диморфандри тул (стручки)) у молекулярній пастці з октадекстриновою матрицею, змішаною з вивільнювачем DexKey.

Гіпоалергенний.

Дозування

Приймайте по 1-2 капсули двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кверцетин (Quercetin)
Tesseract Medical, MuSolve-SR, Детокс, 90 капсул
(5)
4114 грн
Доставлення
Tesseract Medical, TetraCumin-QR, Куркумін, 120 капсул
(5)
3064 грн
Доставлення
Tesseract Medical, QuerciSorb-QR, Кверцетин, 90 капсул
(5)
2696 грн
Доставлення