True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул

Код: 41353
Фото товару True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул
Фото складу True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул
Фото використання True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул
Основне фото товара True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул
(5)
2011 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Підтримка мозку, нервів і когнітивних функцій 1 г щодня підтримує здоровя мозку та когнітивні здібності Традиційно використовується для ясності розуму та здоровя нервової системи ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Гриби Левова грива 60 капсул

True Grace, Organic Lion's Mane, Гриби Левова грива, 60 капсул

Опис

Підтримка мозку, нервів і когнітивних функцій

1 г щодня підтримує здоров’я мозку та когнітивні здібності Традиційно використовується для ясності розуму та здоров’я нервової системи 250 мг бета-глюканів у кожній порції для підтримки імунітету Без злаків, крохмалю чи наповнювачів Сертифікований USDA органічний екстракт плодового тіла гриба Гриби вирощуються на їхньому природному харчовому джерелі та збираються вручну на піку свого розвитку

Справжня різниця

Відчуйте справжню силу природи з екстрактами грибів повного спектру True Grace. Ці екстракти ретельно створені, починаючи з сертифікованих USDA органічних грибів, вирощених на їх природному харчовому джерелі. На піку свого розвитку ці гриби ретельно збирають вручну. Завдяки ретельному багатоетапному процесу екстракції гарячою водою ми гарантуємо екстракти з оптимальним рівнем активних сполук. Відкрийте для себе красу наміру та скористайтеся перевагами цього першокласного екстракту гриба вже сьогодні.

Усі їхні екстракти грибів:

містить гарантовано 250 мг бета-глюканів на порцію має додаткові активні сполуки, специфічні для кожного виду грибів перевірено на ідентичність, чистоту та ефективність третьою стороною, Alkemist Labs

Чому плодові тіла?

Представляємо True Grace: неперевершена грибна прозорість

Дізнайтеся правду про грибні добавки. True Grace виділяється повною прозорістю щодо методів постачання та виробництва.

Звідки у них гриби? True Grace використовує тільки плодові тіла сертифікованих USDA органічних грибів. Ці гриби вирощують на фермі, насолоджуючись природним світлом і свіжим повітрям, поки вони не досягнуть максимальної поживної цінності. Наприклад, їх гриби Левова грива ростуть на дубових і кленових колодах, повторюючи їхнє природне середовище існування.

Важливість цієї природної бази важко недооцінити. True Grace розуміє, що гриби перетворюють сировину, що міститься в деревині, на сполуки, які підтримують ваше здоров’я. Інші добавки часто покладаються на гриби, вирощені в лабораторії, яким бракує повної зрілості та щільності поживних речовин. Однак True Grace витягує свої корисні сполуки виключно з насиченого поживними речовинами плодового тіла.

Але на цьому прозорість не закінчується. True Grace співпрацює з Alkemist Labs, незалежною та акредитованою лабораторією ботанічного тестування. Екстракти грибів проходять суворе тестування на чистоту, ефективність та ідентичність. Шукайте на їхніх пляшках символ «Alkemist Assured», щоб знати, що ви отримуєте саме те, що на етикетці.

Розкрийте силу Левової гриви

Левова грива давно шанується в традиційній японській медицині та традиційній китайській медицині за її здатність підтримувати ясність розуму, здоров’я нервової системи та когнітивні функції. Недавні дослідження також підкреслюють його потенціал для сприяння здоровому росту нервів і психічних процесів.

Виберіть True Grace для неперевершеної прозорості, виняткового пошуку та надзвичайних переваг Lion's Mane. Відчуйте справжню силу грибів, як ніколи раніше.

Інгредієнт

Розмір порції: 2 капсули. Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію / Органічний екстракт гриба левової гриви (Hericium erinaceus) 1 г / + Бета-глюкани 250 мг / +

Відбір гарячої води + добова норма (DV) не встановлена

Інші інгредієнти: органічний пулулан (рослинні капсули)‚ очищена вода.

Міністерство сільського господарства США / USDA / БЕЗ ГМО Перевірено / 3rd Party Tested / Веганський / Без сої / Без глютену / Без молочних продуктів / Без зерна / Без крохмалю / Без наповнювача

Дозування

Дорослі приймають по дві капсули в день.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Гриби Левова грива (Lion's Mane Mushrooms)
True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick п...
(5)
1749 грн
Доставлення