Огляд на Seeking Health, Optimal Electrolyte, Електроліти, 210 г

Seeking Health, Optimal Electrolyte Seltzer

Огляд на Seeking Health, Optimal Electrolyte, Електроліти, 210 г

Seeking Health, Optimal Electrolyte Seltzer

Опис

Optimal Electrolyte від Seeking Health містить ключові поживні речовини у зручній у використанні формі порошку для підтримки максимальної фізичної працездатності. Без штучних ароматизаторів і барвників Optimal Electrolyte пропонує здорову альтернативу спортивним напоям з високим вмістом цукру. Доступний у трьох натуральних смачних смаках: лимонад, ягідний або апельсиновий або сельтер (без додавання аромату).

Електроліти несуть електричний заряд і відіграють ключову роль у підтримці стабільності клітинної мембрани, забезпечуючи правильну роботу м’язів. З додаванням креатину, D-рибози та ніацину Optimal Electrolyte підтримує підтримку клітин, а також виробництво енергії.

Креатин може вироблятися в організмі людини природним шляхом і допомагає постачати енергією всі клітини як невід’ємний компонент у регенерації АТФ (аденозинтрифосфату). Креатин може підтримувати здоров'я м'язів, силові та швидкісні тренування, забезпечуючи клітини АТФ. Ця функція також життєво важлива для підтримки здорових клітин серцевого м’яза.

D-рибоза — це всюдисущий пентозний цукор, який може сприяти виробленню енергії та відновленню м’язів. Це пов’язано з критичною роллю, яку він відіграє у виробленні енергії для клітин. Як і креатин, D-рибоза може підтримувати здорову серцево-судинну функцію, оскільки здорова робота серця залежить від стабільного постачання АТФ і нуклеотидів для отримання енергії.

Ніацин додається для підтримки здорового кровотоку, кровообігу та метаболізму. Цей вітамін групи В важливий для правильного функціонування всіх клітин, включаючи клітини мозку та нервової системи. Ніацин має добре відомий ефект розширення судин, який часто називають «припливом» ніацину, який є відкриттям дрібних кровоносних судин (капілярів) для збільшення кровотоку.

Ці ключові інгредієнти разом із важливими мінеральними електролітами, такими як калій і магній, роблять Optimal Electrolyte чудовим вибором для підтримки витривалості та рівня енергії як частину вашого розпорядку дня чи фітнес-режиму.

Використання

Сухими руками додайте одну мірну ложку в склянку, наповнену на 1/4 (приблизно 2 унції) очищеною водою. НЕ змочуйте совок. Дайте на кілька секунд закипіти. Потім наповніть склянку до повних 8 унцій.

Продукт буде менше шипіти, якщо вода холодна, тому ви можете додати лід.

Композиція

Яблучна кислота і силікат кальцію. 

Доповніть Факти
Розмір порції: 1 мірна ложка (7,00 г)
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми
Калорії15 
Загальна кількість вуглеводів4 г1%†
Загальний цукор2 г 
Включає 2 г доданого цукру2 г 4% 
Ніацин (як інозитол гексанікотинат)25 мг156%
Магній [як DiMagnesium Malate і магнію креатин хелат§ (Creatine MagnaPower)]150 мг36%
Натрій (у вигляді бікарбонату натрію)140 мг6%
Калій (у вигляді бікарбонату калію)510 мг11%
D-рибоза2 г*
Таурин250 мг*
Креатин [як хелат креатину магнію§ (Creatine MagnaPower)]225 мг*
†Відсоток добової норми (DV) базується на дієті в 2000 калорій. *Денна цінність не встановлена.