Огляд на MH, Arginine Citrulline, L-Аргінін, 90 таблеток

Michael's Naturopathic, Arginine Citrulline

Огляд на MH, Arginine Citrulline, L-Аргінін, 90 таблеток

Michael's Naturopathic, Arginine Citrulline

Опис

Що таке аргінін?

Аргінін - це амінокислота, яка бере участь у багатьох життєво важливих речовинах, таких як білки, колаген і еластин, гемоглобін, інсулін і глюкагон. Коли аргінін скомпрометований, здатність організму обробляти глюкозу, сприяти виробленню інсуліну та метаболізувати жир у печінці.

Переваги аргініну?

Аргінін допомагає підтримувати вагу, сприяючи збільшенню м’язової маси та зменшенню жиру в організмі. Низький рівень також може впливати на вуглеводний обмін.

Аргінін підтримує побудову нових клітин кісток і сухожиль. Тому він може бути ефективним при захворюваннях сполучної тканини. Це також може скоротити час загоєння ран. Коли рубці виникають під час загоєння ран, рубці складаються з колагену, який багатий аргініном.

Ще одна важлива роль аргініну полягає в детоксикації організму. Він допомагає в детоксикації печінки шляхом нейтралізації аміаку. Він перетворює токсини на нешкідливі речовини, а їжу перетворює на цукор як паливо для клітин. Аргінін також розщеплює жирові відкладення в печінці, утримуючи її від застійних явищ.

Цитрулін

Що таке цитрулін?L-цитрулін - це амінокислота, яка збільшує вироблення оксиду азоту, покращуючи кровотік.

Переваги цитруліну

L-цитрулін використовується як добавка для спортивної продуктивності та серцево-судинної системи. Додавання L-цитруліну призводить до зменшення втоми та підвищення витривалості як під час аеробних, так і анаеробних тривалих вправ. Додавання L-цитруліну також збільшує вміст орнітину та аргініну в плазмі. Це означає, що добавки L-цитруліну покращують процес переробки аміаку та метаболізм оксиду азоту.

Після прийому добавок L-цитрулін перетворюється в аргінін у нирках. Додатковий L-аргінін забезпечує сплеск L-аргініну в плазмі, тоді як додатковий L-цитрулін підвищує рівень аргініну в плазмі протягом тривалого періоду. Цитрулін сприяє енергії та допомагає імунній системі. Необхідно очистити печінку від аміаку, який є відпрацьованим продуктом метаболізму в результаті окислення.

Використання

Як дієтичну добавку приймайте три (3) таблетки під час сніданку або, для досягнення оптимальних результатів, приймайте одну (1) таблетку під час кожного прийому їжі. Дозування може бути збільшено за вказівкою лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, стеаринова кислота, дикальцій фосфат, модифікована целюлозна камедь, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію та фармацевтична глазур (шелак, повідон).

Виготовлено на заводі GMP, який переробляє яйця, рибу, молоко, арахіс, кунжут, молюсків, сою, деревні горіхи та пшеничні продукти.

Наші продукти містять органічно вирощені трави, якщо вони доступні.

Доповніть Факти
Розмір порції: три (3) таблетки
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію% добової норми*
 L-аргінін (у вигляді гідрохлориду)2250 мг
 L-цитрулін750 мг 
 Органічний буряк600 мг 
*Денна цінність не встановлена.