Life Extension, Vitamins D and K with Sea-Iodine, D&K з морським йодом, 60 капсул

Код: 10420
Основне фото товара Life Extension, Vitamins D and K with Sea-Iodine, D&K з мо...
(4.9)
855 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 10.05.2024, без передоплати
Не містить глютену. 1 щодня. Не-ГМО сертифікований LE. Йод з комплексом морських рослин. Харчова добавка. Ця формула містить 125 мкг (5000 МО) вітаміну D3, 2100 мкг вітаміну К і 1000 ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.06 кг

Life Extension D&K з морським йодом 60 капсул

Life Extension, Vitamins D and K with Sea-Iodine, D&K з морським йодом, 60 капсул

Опис

Ця формула містить 125 мкг (5000 МО) вітаміну D3, 2100 мкг вітаміну К і 1000 мкг йоду у зручній добавці один раз на день для підтримки здоров’я кісток, мозку, щитовидної залози та судин.

Підтримання здорового рівня вітаміну D допомагає підтримувати когнітивне здоров’я, сприяє здоров’ю кісток, стимулює здорову імунну функцію тощо. Вітамін К допомагає підтримувати баланс кальцію у вашому організмі, що впливає на все - від здоров’я серцево -судинної системи до щільності кісток. Йод необхідний для вироблення гормонів щитовидної залози.

Підтримуйте здоров'я кісток, мозку, щитовидної залози та артерій за допомогою цих трьох основних поживних речовин.

Вітаміни D і K з перевагами Sea-Iodine

Що таке йод?

Йод - мікроелемент, який зазвичай зустрічається в морепродуктах. Він сприяє виробленню тиреоїдних гормонів трийодтироніну (Т3) та тироксину (Т4).

Підтримка охорони здоров’я потрійної дії

Ми поєднали вітамін D3 з вітаміном К та йодом для підтримки здоров’я потрійної дії. Йод необхідний для вироблення гормонів щитовидної залози. Вітамін К допомагає підтримувати кальцієвий баланс вашого організму. Вітамін D підтримує когнітивне здоров'я, здорову щільність кісткової тканини, імунітет та інше. Отримуйте всі ці життєво важливі поживні речовини у зручній добавці раз на день.

Ваша шкіра виробляє вітамін D під прямими сонячними променями, але ви не повинні отримувати його з незахищеного перебування на сонці або в засобах для засмаги в приміщенні через потенційний вплив на здоров'я шкіри.

Йод - мікроелемент, необхідний для вироблення гормонів щитовидної залози, а вітамін К - незамінна поживна речовина, що сприяє як здоров’ю артерій, так і кісток.

Йод необхідний для здоров'я щитовидної залози

Йод є мікроелементом, необхідним для вироблення тиреоїдних гормонів трийодтироніну (Т3) та тироксину (Т4). Йод багатий на морепродукти та морські овочі, але не всі люблять або мають доступ до морських продуктів, а веганським дієтам іноді бракує достатньої кількості йоду.

Комерційні виробники солі додають йод до кухонної солі, щоб заповнити цей потенційний дефіцит. Однак тепер ми знаємо про ризики для здоров’я, які вживає надмірна кількість солі, тому люди, які піклуються про здоров’я, можуть втратити легке джерело йоду. Вітаміни D і K з Sea-Iodine доставляють 1000 мкг йоду для підтримки здорового рівня йоду.

Вітамін К1 та два різні види К2

Вітамін К допомагає пригнічувати накопичення кальцію в артеріях, одночасно сприяючи здоровому всмоктуванню кальцію в кістковий матрикс. К1 - найпоширеніша форма вітаміну К у раціоні, що надходить переважно з зелених листових овочів, хоча вітамін К1 погано засвоюється з цих продуктів.

Вітамін К2 міститься в сирі, яйцях і ферментованій сої. Було показано, що він є більш біодоступним, ніж K1, і залишається активним в організмі набагато довше. Форми вітаміну К2 МК-4 та МК-7 також надають важливі переваги, але мають різний розподіл тканин та біодоступність, тому важливо приймати обидва. Ця формула містить обидві форми вітаміну К2.

Вітамін D3 для когнітивного, кісткового та імунного здоров'я

Було показано, що здоровий рівень вітаміну D у сироватці крові покращує когнітивні функції. Вітамін D разом з вітаміном К та необхідними мінералами необхідний для полегшення транспорту кальцію в кістковий матрикс для міцних, здорових кісток та зубів. Вітамін D також відіграє важливу роль у здоровій імунній функції.

Деяким людям може знадобитися від 125 мкг (5000 МО) до 200 мкг (8000 МО) вітаміну D3 на день для досягнення здорового рівня вітаміну D. Якщо ваш полівітамін вже доставляє 25-75 мкг (1000-3000 МО) вітаміну D, додавання вітамінів D і K з Sea-Iodine може допомогти досягти здорового рівня вітаміну D.

Вітамін D3 для підтримки здоров'я серця і підтримки кров'яного тиску

Вітамін D сприяє здоровій запальній реакції, підтримує здоров'я серцево -судинної системи та стимулює здорову функцію ендотелію. Вітамін D також допомагає пригнічувати надлишок рівня реніну. Здоровий рівень реніну допомагає підтримувати здоровий кров'яний тиск вже в межах норми.

Отримання достатньої кількості вітамінів D і K та йоду

Ця добавка вітаміну D3 містить 125 мкг (5000 МО) вітаміну D3 у вигляді холекальциферолу на капсулу. Ми пропонуємо вам через 3 місяці здати аналіз крові на 25-гідрокси-вітамін D для оцінки та коригування дози. Ваш оптимальний рівень у крові повинен становити 50–80 нг/мл протягом усього року.

Переконайтеся, що ви отримуєте достатню кількість цих трьох основних поживних речовин з вітамінами D і K з Sea-Iodine .

Рекомендоване використання

Прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь вказівок перед використанням.

Приймайте по одній (1) капсулі один раз на день під час їжі або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, модифікований харчовий крохмаль, дикальційфосфат, стеаринова кислота, кремнезем.

Попередження

Особам, які споживають більше 50 мкг (2000 МО)/день вітаміну D (з дієти та добавок), слід періодично вимірювати рівень 25-гідрокси вітаміну D у сироватці крові. Не перевищуйте 250 мкг на день, якщо це не рекомендує ваш лікар. Добавки вітаміну D не рекомендуються людям з високим рівнем кальцію в крові. Якщо у вас захворювання щитовидної залози або ви приймаєте антитиреоїдні препарати, не використовуйте їх без консультації з лікарем. Якщо ви приймаєте антикоагулянтні або антиагрегантні ліки або маєте порушення кровотечі, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін D3 (як холекальциферол)125 мкг625%
Активність вітаміну К від: Вітамін К1 (у вигляді фитонадиона) Вітамін К2 (як менахінон-4) Вітамін К2 (транс-менахінон-7)2100 мкг 1000 мкг 1000 мкг 100 мкг1750%
Йод [із комплексу сумішей Sea-Iodine Complex (органічні екстракти ламінарії та травми сечового міхура, йодид калію)]1000 мкг667%
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Вітамін D3 (Vitamin D3 Cholecalciferol)
Natures Plus, Vitamin D3, Вітамін D3, 90 таблеток
(4.8)
528 грн.
Доставка
Вітаміни D-3 та K-2