Thorne, Iron Bisglycinate, Бісгліцинат Заліза, 60 капсул

Код: 3185
Основне фото товара Thorne, Iron Bisglycinate, Бісгліцинат Заліза, 60 капсул
(4.9)
735 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 08.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. Основний. Будівельник крові. NSF сертифікований спортом. Не містить глютену. Залізо у формі для посиленого всмоктування без побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту.Бісгліцинат заліза забезпечує оптимальний спосіб доповнення заліза, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Міжнародний код товару: 693749003458
Вага: 0.08 кг

Thorne Бісгліцинат Заліза 60 капсул

Thorne, Iron Bisglycinate, Бісгліцинат Заліза, 60 капсул

Опис

Залізо у формі для посиленого всмоктування без побічних ефектів з боку шлунково-кишкового тракту.

Бісгліцинат заліза забезпечує оптимальний спосіб доповнення заліза, що має важливе значення для утворення еритроцитів. Він допомагає боротися зі втомою та іншими симптомами дефіциту заліза у спортсменів та інших. NSF сертифікований для спорту

Переваги

Кровотворний, спортивні показники.

Залізний бісгліцинат Торна сертифікована NSF для спорту. Він потрібний для утворення еритроцитів. Центри США з контролю захворювань означили, що поширеність дефіциту заліза найбільша серед малюків (7 % у віку 1-2 років) та підліткових та дорослих жінок із менструацією (9-16 % осіб віком 12-49 років, незалежно від того, чи є вони Звичайні добавки заліза, включаючи такі форми, як сульфат заліза, можуть викликати шлунково-кишкові побічні ефекти-включаючи тошноту, блювоту, запори, діарею та темний стілець-оскільки ці звичайні форми заліза погано всмоктуються. яка прореагувала з гліцином для оптимального всмоктування в шлунково-кишковому тракті, тим самим допомагаючи зменшити типові побічні ефекти з боку шлунково-кишкового тракту.

Дефіцит заліза може проявлятися у вигляді слабкості, втоми, задишки при навантаженні, запаморочення, шуму у вухах, плям перед очима, сонливості, дратівливості, рідкісних менструацій та втрати лібідо. Спортсменам потрібно приблизно в 1,5 рази більше заліза, ніж спортсменам. Тим, хто дотримується вегетаріанської дієти або дієти з меншим вмістом білка, може знадобитися в 1,8 рази більше за харчовий заліз. Втрата крові внаслідок травм та пошкодження м'язів, а також кровотеча з ШКТ, пов'язана з екстремальною витривалістю, можуть ще більше зменшити запаси заліза в організмі.

Низький вміст заліза може призвести до зменшення нормального надходження кислорода до клітин організму. Зменшення кислорода до клітин може призвести до зниження працездатності та аеробної діяльності. Нелікований хронічний низький рівень заліза може призвести до залізодефіцитної анемії.

Оскільки спортсмен повинен знати, що його або її добавки є надежними та сумісними, кожна партія продукту NSF, сертифікованого для спорту, перевіряється на відповідність вимогам етикетки та гарантує відсутність більше 200 речовин, заборонених багатьма великими спортивними організаціями, в тому числі стимулятори, наркотичні засоби, стероїди, діуретики, бета-2 агенти та маскувальні засоби.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Капсула з гіпромелозі (отримана з целюлози), целюлоза мікрокристалічна, лейцин, діоксид кремнію.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише у закритій пляшці. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Спадкове надходження залізовмісних продуктів є основною причиною смертельного отруєння у дітей віком до шести років. Зберігайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зателефонуйте до лікаря або до центру токсикології.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
 Містити одну капсулу%Щоденна вартість*
Залізо (у вигляді ферохелевого чорного бісгліцинату хелату) †25 мг139%
Щоденна вартість (DV) Цей продукт використовує хелат ферохелю чорного бісгліцинату заліза Albion.
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Залізо (Iron)
Now, Iron 18 mg, Залізо 18 мг, 120 капсул
(5)
466 грн.
Доставка