Omega Foundations Super Omega-3, Риб'ячий жир Омега-3, 60 капсул

Код: 13829
Основне фото товара Omega Foundations Super Omega-3, Риб'ячий жир Омега-3, 60 капсул
(5)
962 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 30.05.2024, без передоплати
IFOS - рейтинг 5 зірок. Не містить глютену. Без GMO LE. Кишковорозчинна оболонка для чутливого шлунку. Харчова добавка. Знак сертифікації IFOS є зареєстрованою торговою маркою Nutrasource Diagnostics, Inc. Ці продукти ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.14 кг

Life Extension Риб'ячий жир Омега-3 60 капсул

Omega Foundations Super Omega-3, Риб'ячий жир Омега-3, 60 капсул

Опис

Знак сертифікації IFOS є зареєстрованою торговою маркою Nutrasource Diagnostics, Inc. Ці продукти пройшли випробування на відповідність стандартам якості та чистоти програми IFOS, яку проводить Nutrasource Diagnostics, Inc.

Наша бестселерна формула Super Omega-3 EPA/DHA — це 5-зірковий сертифікований IFOS риб’ячий жир, наповнений жирними кислотами EPA та DHA, оливковими поліфенолами тощо для зміцнення здоров’я серця, мозку та інших.

Огляд

Жирні кислоти EPA та DHA з риб’ячого жиру підтримують здоров’я серцево-судинної системи, здоров’я мозку та багато іншого. Натхненний середземноморською дієтою, наш Super Omega-3 забезпечує EPA та DHA омега-3 жирні кислоти, необхідні вашому організму, а також потужні оливкові поліфеноли та кунжутні лігнани для додаткових переваг для серцево-судинної системи, когнітивних функцій і всього організму.

Подбайте про своє серце та когнітивне здоров’я за допомогою оптимальних доз EPA та DHA омега-3 жирних кислот.

Переваги риб’ячого жиру Super Omega-3 EPA/DHA

Що таке оливковий екстракт?

Цей оливковий екстракт наповнений корисними для серця поліфенолами, що забезпечує поліфенольний еквівалент трохи більше 4 столових ложок оливкової олії першого віджиму.

Навіщо додавати кунжутні лігнани?

Ми додали кунжутні лігнани до наших формул Super Omega-3, щоб посилити користь риб’ячого жиру для здоров’я та пригнічувати перекисне окислення.

Супер Омега-3 EPA/DHA риб’ячий жир, кунжутні лігнани та оливковий екстракт (з кишковорозчинним покриттям)Свіжий і чистий риб’ячий жир

Риб’ячий жир Super Omega-3 EPA/DHA, кунжутні лігнани та оливковий екстракт виготовлені з Pure+, концентрату дикого риб’ячого жиру, отриманого з анчоусів південної частини Тихого океану. Перероблений у Чилі протягом кількох годин після збору, ви можете бути впевнені, що отримуєте винятково свіжу формулу риб’ячого жиру.

Деталі продукту

Super Omega-3 EPA/DHA є нашою найбільш продаваною добавкою риб’ячого жиру омега-3. Він забезпечує оптимальну дозу EPA і DHA омега-3 жирних кислот. Натхненний корисною для серця середземноморською дієтою, Super Omega-3 також містить потужні оливкові поліфеноли та кунжутні лігнани для додаткової користі для здоров’я.

Середземноморська дієта, в якій оливкова олія першого віджиму та морепродукти є основними продуктами, пов’язана зі здоров’ям серця та збільшенням тривалості життя.1-3 Ця здорова дієта надихнула нас поєднати чистий висококонцентрований риб’ячий жир із кунжутними лігнанами та унікальними поліфенолами з екстракт оливи.

Інші переваги омега-3 риб’ячого жиру

Омега-3 жирні кислоти підтримують здорову роботу серця та кровоносних судин, сприяють кровотоку, допомагають підтримувати вже здоровий артеріальний тиск і допомагають пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров’я всього організму.

Ці незамінні жири також допомагають підтримувати вже здорові рівні холестерину ЛПНЩ і ЛПВЩ і тригліцеридів. Доведено, що добавки Омега-3 сприяють здоровій когнітивній функції, підтримують здоровий настрій і сприяють довголіттю.

5-зіркова формула IFOS

Ми виготовляємо Super Omega-3, використовуючи концентрат риб’ячого жиру з південно-тихоокеанського анчоуса. Цей риб’ячий жир, виловлений біля узбережжя Чилі під час промислу, сприятливого для морських ссавців, обробляється протягом кількох годин після вилову для виняткової свіжості. Риб’ячий жир у нашій формулі Super Omega-3 отримав найвищу 5-зіркову оцінку від IFOS, незалежної організації, яка встановлює стандарти чистоти, ефективності та свіжості риб’ячого жиру.

Екстракт оливи Polyphen-Oil (плоди та листя)

Усі наші формули Super Omega-3 містять екстракт оливи Polyphen-Oil. Він концентрований і стандартизований, щоб забезпечити переваги корисних для здоров’я поліфенолів оливок. Кожна порція (2 м’які таблетки) забезпечує такий же рівень оливкового поліфенолу, як і 4 столові ложки оливкової олії першого віджиму.

Ці поліфеноли сприятливо впливають на метаболізм і окислювальний стрес, а також сприяють здоровій запальній реакції.

Кунжутні лігнани та натуральний лимонний ароматизатор

Ми додали кунжутні лігнани до нашої формули Super Omega-3, щоб посилити користь риб’ячого жиру для здоров’я. Ми навіть додали натуральний лимонний смак до нашої формули, щоб уникнути рибного присмаку, який відчувають деякі люди, приймаючи добавки омега-3.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте дві (2) м’які капсули двічі на день під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Концентрат високоочищеного риб’ячого жиру (анчоус), желатин, гліцерин, водна кишковорозчинна оболонка, очищена вода, діоксид кремнію, бджолиний віск, карамельний барвник, натуральний ароматизатор, соняшниковий лецитин, змішаний токоферол, мальтодекстрин, екстракт розмарину.

Склад:
Розмір порції: 2 м’які таблетки з кишковорозчинною оболонкою
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції: % добової норми
Калорії25
Загальний жир2,5 роки4%
Холестеринмг2%
Pure+ Концентрат дикого риб’ячого жируВихід: EPA (ейкозапентаєнова кислота)DHA (докозагексаєнова кислота)2000 мг 700 мг 500 мг
Екстракт оливи Polyphen-Oil (плоди та листя)[забезпечує 19,5 мг поліфенолів, 5,2 мг гідрокситирозолу/тирозолу, 4,4 мг вербаскозиду/олеуропеїну]300 мг
Екстракт лігнану насіння кунжуту10 мг
Денна цінність не встановлена.% добової норми базується на дієті на 2000 калорій.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2583 грн
Доставлення