High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch

Код: 41358
Фото товару High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch
Фото складу High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch
Фото використання High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch
Основне фото товара High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch
(5)
3744 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 09.06.2024, без передоплати
Заправні пакетиЗменште пластикові відходи та вуглецевий слід за допомогою екологічно чистих пакетів для цукрової тростини! Використовуйте їх окремо або наповнюйте багаторазові пляшки True Grace. Здоровя мозку, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

True Grace Омега 3 180 Softgels Refill Pouch

High Potency Omega-3 Fish Oil, Омега 3, 180 Softgels Refill Pouch

Опис

Заправні пакети

Зменште пластикові відходи та вуглецевий слід за допомогою екологічно чистих пакетів для цукрової тростини! Використовуйте їх окремо або наповнюйте багаторазові пляшки True Grace.

Здоров'я мозку, серця та імунітету

Аляскинська риба, виловлена ​​з екологічно чистих джерел Містить 1400 мг незамінних жирних кислот EPA та DHA у формі тригліцеридів Підтримує здоровий рівень ліпідів у крові та нормальну роботу мозку Підтримує здорову імунну відповідь Може сприяти здоров’ю суглобів

Справжня різниця

Відчуйте силу риб’ячого жиру True Grace Omega-3. Цей риб’ячий жир, ретельно підібраний і підібраний, забезпечує виняткову концентрацію та максимальне поглинання життєво важливих поживних речовин EPA та DHA.

Зверніть увагу на цей риб’ячий жир для:

підтримка здоров’я мозку, серця та імунітету справжня тригліцеридна форма олії омега-3 екологічно чистий дикий аляскинський минтай

Справжня прозорість

Дізнайтеся правду про риб’ячий жир. Розкрийте приховані секрети EPA і DHA омега-3. Дізнайтеся, чому прозорість важлива, коли йдеться про постачання нафти.

«Але ми робимо».

Відчуйте справжню витонченість: цей риб’ячий жир отримують із щойно виловленого аляскинського минтая. З мінімальним приловом і відсутністю донного тралення ці промисли надають пріоритет сталому управлінню. Звідти риба потрапляє прямо на цей сімейний нафтопереробний завод у США.

Відчуйте прозорий і стійкий риб’ячий жир True Grace. Цей продукт отримано з конкретного рибальства, що гарантує, що він відповідає суворим стандартам сталого розвитку. Будьте впевнені в якості та ефективності продукту, який ви приймаєте.

Ключові інгредієнти:

Аляскинський минтай із екологічно чистих джерел: цей риб’ячий жир містить 2000 мг концентрату тригліцеридів риб’ячого жиру AlaskOmega. Аляскинський минтай, відомий своєю короткою тривалістю життя, не накопичує важкі метали та токсини, як старі риби.

Справжня форма тригліцеридів для кращого засвоєння: цей риб’ячий жир має біодоступну форму тригліцеридів, що забезпечує оптимальне засвоєння. Дослідження показують, що ця форма підвищує ваш індекс омега-3 ефективніше, ніж інші форми, такі як етиловий ефір.

Покращуйте своє самопочуття за допомогою чудового риб’ячого жиру True Grace. ^ Більшість продуктів True Grace поставляються в багаторазових пляшках. Їхні пробіотики поставляються в різних упаковках. зроблено виробником.

Інгредієнт

Дозування

Дорослі приймають дві м’які капсули на день під час їжі.

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Омега 3 (Omega-3)
True Littles Probiotic + D3, Вітамін D3, 30 Individual Stick п...
(5)
1749 грн
Доставлення