Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул

Код: 14091
Фото товару Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Фото складу Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Фото використання Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
Основне фото товара Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул
(5)
1575 грн.
Під замовлення
Термін доставки з США 7-14 днів, орієнтовно до 12.05.2024, без передоплати
Харчова добавка. метаболізм. Не містить глютену. Фітосома зеленого чаю (поліфеноли зеленого чаю, зв’язані з фосфоліпідами) функціонує як антиоксидант, що захищає печінку, і сприяє спалюванню жиру без кофеїну.Зелений чай ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.08 кг

Thorne Екстракт Зеленого Чаю 60 капсул

Thorne, Green Tea Phytosome 60, Екстракт Зеленого Чаю, 60 капсул

Опис

Фітосома зеленого чаю (поліфеноли зеленого чаю, зв’язані з фосфоліпідами) функціонує як антиоксидант, що захищає печінку, і сприяє спалюванню жиру без кофеїну.

Зелений чай популярний завдяки своїм антиоксидантним властивостям і термогенному (спалюванню жиру) ефекту. Фітосома зеленого чаю Thorne містить потужні антиоксидантні поліфеноли, які виявляють додатковий антиоксидантний ефект, допомагаючи підтримувати в організмі рівень глутатіону, іншого важливого антиоксиданту. Екстракти зеленого чаю можуть збільшити природні витрати енергії та окислення жиру, таким чином спалюючи калорії. Поліфеноли в зеленому чаї також забезпечують захист печінки та допомагають підтримувати нормальну запальну реакцію організму на окислювальні стресори. Thorne's Green Tea Phytosome оптимально засвоюється; наприклад, одне дослідження показало, що пікова концентрація в крові важливого поліфенольного компонента EGCG з комплексу фітосом зеленого чаю, виміряна протягом шести годин, була майже вдвічі вищою, ніж у екстракті зеленого чаю без комплексу.

Greenselect Phytosome, інгредієнт, який використовується у Thorne's Green Tea Phytosome, був протестований на суб’єктах із ожирінням (n=100) обох статей, які дотримувалися низькокалорійної дієти; 50 суб’єктам було призначено екстракт зеленого чаю плюс низькокалорійну дієту, тоді як інші 50 суб’єктів дотримувались лише низькокалорійної дієти. Через 90 днів спостерігалося значно більше покращення ваги та індексу маси тіла в групі Greenselect Phytosome порівняно з групою, яка дотримувалася тільки дієти.

Дослідження властивостей зеленого чаю для контролю ваги на людях виявили більше спалювання калорій тими, хто приймав екстракт, порівняно з тими, хто не приймав. Незважаючи на те, що деякі ефекти екстракту зеленого чаю пояснюються вмістом кофеїну, одне дослідження виявило підвищення швидкості метаболізму та посилення метаболізму жирів у суб’єктів, які приймали екстракт зеленого чаю, порівняно з суб’єктами, які приймали плацебо, навіть якщо екстракт зеленого чаю не містив кофеїн.

Використання

Приймайте по 1 капсулі два-три рази на день або за рекомендацією лікаря

Композиція

Гідроксипропілметилцелюлоза високої та низької в’язкості та лаурат цитрату кальцію (таймсорб), гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лейцин, діоксид кремнію.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Одна капсула містить:Сума на порцію 
Фітосома зеленого чаю† (екстракт Camellia sinensis (листя) / фосфоліпідний комплекс із соняшника)250 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена. †Фітосома зеленого чаю в комплексі з Time-Sorb, матрицею тимчасового вивільнення. У цьому продукті використовується фітосома зеленого чаю Indena SpA (Greenselect).
Умови доставки
У відділення Нової Пошти
Доставка замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставки від 80 грн., термін доставки від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставки у поштомат компанії Нова Пошта по Україні. Вартість доставки від 70 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Кур'єрська доставка (адресна)
Доставка замовлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставки від 100 грн., від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотню доставку коштів. Доставка замовлення від 2000 грн. за наш рахунок.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставка замовлення від 1000 грн. за наш рахунок.
Viber Telegram Instagram Whatsapp Facebook Twitter (093) 887-53-95 support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Екстракт Зеленого Чаю (Green Tea Extract)